Gebelik

tazmavis

Allahım Şükürler Olsun... Maşallah...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
18
16
3
44
Arkadaşlar,

Kasıklarımdaki şidettli ağrılar nedeniyle hastaneye gittim, süpriz bir şekilde kan testinde beta-hcg 6.8 çıktı, Doktor gebelik olabilir dedi eve gittim idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. 3 gün sonra gebelik için kan testi yaptım tekrar 199.1 çıktı. Bir haftada 6.8 den 199.1 e çıkması normal midir.

Hayırlı olsun hamilesin büyük ihtimalle hayırlı olsun tebrik ederim Darısı başıma ve isteyen herkese inşallah

bat ne zamandı? hayırlı olsun bu arada

bat ne zamandı? hayırlı olsun bu arada
10 Ocaktaydı. 11 Ocakta kan testi yaptırdım 199.1 çıktı beta.... Rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasaydım hasta olduğumda tüp bebek için doktoruma gidecektim,sürpriz oldu kanda gebelik gözükmesi. 3 Ayönce tüp bebek denememde boş gebelik olmuştu, tekrar denemek için gün beklerken kendiliğinden oldu inşallah...

Ne güzel o zaman, gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ne güzel o zaman, gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Amin cnm inşallah çok teşekkür ederim. Allahım herkese nasip etsin... Yarın 2. kan testi olacak, çok korkuyorum inşallah sonuç katlanmıştır..

gözünüz aydın inş katlanarak artar değiriniz..
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş rabbim..

gözünüz aydın inş katlanarak artar değiriniz..
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş rabbim..
Çok Teşekkür Ederim... İnşallah Artar ve Bu Mutluluk Herkese Nasip Olur İnşallah...

hadi hayırlısı canım bebek geliyor allahın ıznıyle darısı başıma bende aşılama yaptırdım ilk denemem bugün aşılamada 16gün bitiyor. adet günü 17 aralıktı günümü beklesem mi test yapmak için kızlar ne diyosunuz adetin 13.günü çatlatma iğnesi yapıldı.15.gün kontrolde çatlamıştı.

Normal canim benim ilk kan testim 11.25 di 4 gun snraki kan testimde 323 cikmisti

Merhabalar ...

Kızlar bende polikistik overli birisi olarak doktora gittiğimde doktor yumurtamın 22 mm olduğunu çatlama iğnesi ovitreellee ve ilişki saatleri verdi. Ama eşim şehir dışında olduğudan iğneyi 4 gün sonra oldum ve 2 kez ilişki olabildi. Doktorum şansımızı deneyebiliriz dedi. Şu an ara ara kasık ağrısı var ve inanılmaz bir şekilde göğüs ucu hassasiyeti özellikle sol tarafım. Ama eğer gebe kaldıysam belirti olması için erken gibi düşünüyorum çünki 4 gün geçti ilişkiden daha. Off Allahımmm şu zaman geçsede sonucu öğrenebilsem olumlu olumsuz. Böyle çok zor beklemesi çünki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

Merhaba,

Sendeki belirtiler Hamilelikle alakalı olabilir...
İnşallah belirtiler hamileliğin habercisidir, istersen kan testi yaptır çok erken zamanlarda kişiye göre erkenden bu belirtiler olabilir ve beta-hcg değeri gözükebilir... Çok erken zamanda sendeki belirtilere benzer biraz ağrı olarak fazlası bende görüldü ve acile gittim. Hasta olmama bir hafta varken sürpriz şekilde beta-hcg 6.8 çıktı ve hamileliğimin habercisi oldu...

İnşallah sende bu mucizeyi yaşarsın.

Bebekler hayırlı olsun kizlar size bisi sorcam

Adetim cok kisa surdu bir bucuk iki gun diyebilirim. Ucuncu gun dr gittik asilama tedavisine baslamak icin. Hic adet olmamis gibi gozukuyor hic kanamamissin dedi. Sizce bu nedendir. Neden böyle olur. Bi haftaya kanarsin dedi hala kanamadim. Dr geldikten sonra gebelik testi yaptim ama cikmadi birsey

Sağol canım benim Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olır inşallaah :)
Test yapmak istemiyorum çünki korkuyorum Belli bir zamana kadar en az 10 günüm var çünki varsa bile olumsuz çıkmasından tek çizgiyi görmekten korkuyorum Rabbim hayırlısını versin herşeyin. Artık uykularımda bile bilinçaltımda bu konu var çok sıkıldımmm

Canım doktordan geldikten sonra neden test yaptın anlayamadım ? Varsa birşey doktor zaten sana söylerdi.

Allah'ım bana da böyle sürpriz yap ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…