Gebelik

syma mltm

~Meltem&Okan~
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
59
17
18
31
Kızlar adetin 4. Gününde hamile kalınır mı kanamam da vardı o gün ama eşim gideceği için dayanamadık 17 18 eylül gibi bitti adetim şu an idrarda yanma kasık ağrısı baş dönmesi falan var sizce hamile miyimdir adetime 14 gün var

Olmaz ama çok nadir de olsa bazı bayanların yumurtlama zamani adet zamanı oluyor. Duyunca çok sasirmistim ama çok nadir bu durum. Hatta çocuğum olmuyor diye gitmişler meğer adet zamanı yumurtluyormus.

kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ? aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?

Olmaz ama çok nadir de olsa bazı bayanların yumurtlama zamani adet zamanı oluyor. Duyunca çok sasirmistim ama çok nadir bu durum. Hatta çocuğum olmuyor diye gitmişler meğer adet zamanı yumurtluyormus.
adet zamanı yumurtluyorsa nasıl birleşme olcak o zamanlar haram ki birleşme müslümanlarda

kızlaaaar yardımcı olun lütfenn
kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ? aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?

adetin sonra eğer gelmezse test yapıcaksın yumurtla günü için normal şartlarda çok erken birliktelik olmuş

slm arkadaşlar aranızda eskiyim ama yeni kayıt yaptm ben 7 haftalk bebeğimi 24 ağustosta kaybettim geçen ay denedik ama bu ay yanlış tarih denemesi olduğunu farkedp planlı gittim reglm 14 kasmda başladı 21inde bitti 22sinde denemeye başadm en son 30una kadar 6 kez denemem oldu :) şimdi beklemedeyim 12sinde regl olamam gerekiyo aslında sabırsızım ama ilk bebek heycanım aklmdan çıkmadığı için korkudan heveslenemiyorum belirti olarak bi kaç kez kramplarım oldu ara ara akınt gibi ıslaklık ve aşırı baş dönmelerim var sizce ne kadar beklemeliyim test için ve nelere dikkat etmeliyim aynı şeyi yaşamamk için lutfen cevap verin

bu arada kasıklarımmı desem altkarınmı desem bilmiyorm aşırı sertleşme var geçen ayda sertleşme oldu normal mi belirtimi yaşayan varmı

bu arada kasıklarımmı desem altkarınmı desem bilmiyorm aşırı sertleşme var geçen ayda sertleşme oldu normal mi belirtimi yaşayan varmı
Bende yeniyim burda bende gebeyim üç haftalık ve bende ilk olarak adetim gelmeden dört gün önce test yapmıştım pozitif çıktı ve ilk olarak karnımın alt kısmında özellikle eğilince bir basınç yada senin dediğin gibi bir sertlik vardı belki seninkide gebelik belirtisidir.Biraz daha bekle ve test yap için rahatlasın? Önceki bebeğini nasıl kaybettin yani düşük sebebi neydi?

Benmde adetimden 1hafta sonra ilişkin olmustu. HCG seviyesi de o tarihi gösteriyor. Kanama olmadı fakat belirtiler aynı. Özellikle göğüs uçları çok hassas oluyo, hafif tiksinme sürekli uyku hali ve uykusuzluk benimde yaşadıklarım. Umutlandirmis olmayın ama büyük ihtimal hamiş olabilirsiniz. Adetin olmazsa birkaç gün sonra test yap ikinci çizgi buyuk ihtimal silik çıkar, evet hamilesin

cnm benm düşük sebebim bilinmedi çnki kalp atşları görüldü bebek normald muayeneden 15 dk sonra düşük başladı ama doktra ağrıyla gttm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…