- 27 Ağustos 2014
- 59
- 17
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet zamanı yumurtluyorsa nasıl birleşme olcak o zamanlar haram ki birleşme müslümanlardaOlmaz ama çok nadir de olsa bazı bayanların yumurtlama zamani adet zamanı oluyor. Duyunca çok sasirmistim ama çok nadir bu durum. Hatta çocuğum olmuyor diye gitmişler meğer adet zamanı yumurtluyormus.
adet zamanı yumurtluyorsa nasıl birleşme olcak o zamanlar haram ki birleşme müslümanlarda
adetin sonra eğer gelmezse test yapıcaksın yumurtla günü için normal şartlarda çok erken birliktelik olmuşkızlaaaar yardımcı olun lütfenn
kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ?aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?
adetin sonra eğer gelmezse test yapıcaksın yumurtla günü için normal şartlarda çok erken birliktelik olmuş
Bende yeniyim burda bende gebeyim üç haftalık ve bende ilk olarak adetim gelmeden dört gün önce test yapmıştım pozitif çıktı ve ilk olarak karnımın alt kısmında özellikle eğilince bir basınç yada senin dediğin gibi bir sertlik vardı belki seninkide gebelik belirtisidir.Biraz daha bekle ve test yap için rahatlasın? Önceki bebeğini nasıl kaybettin yani düşük sebebi neydi?bu arada kasıklarımmı desem altkarınmı desem bilmiyorm aşırı sertleşme var geçen ayda sertleşme oldu normal mi belirtimi yaşayan varmı
kızlaaaar yardımcı olun lütfenn
kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ?aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?
Bende yeniyim burda bende gebeyim üç haftalık ve bende ilk olarak adetim gelmeden dört gün önce test yapmıştım pozitif çıktı ve ilk olarak karnımın alt kısmında özellikle eğilince bir basınç yada senin dediğin gibi bir sertlik vardı belki seninkide gebelik belirtisidir.Biraz daha bekle ve test yap için rahatlasın? Önceki bebeğini nasıl kaybettin yani düşük sebebi neydi?