S siirasaye Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 20 2 6 37 17 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #1 Mrb kızlar benim bebegim iki yıldır olmuyo bende ankarada bir doktora gitmegi dusunuyorum varmi bildiginiz iyi doktor. .
Mrb kızlar benim bebegim iki yıldır olmuyo bende ankarada bir doktora gitmegi dusunuyorum varmi bildiginiz iyi doktor. .
S siirasaye Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 20 2 6 37 17 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #2 Yokmu yardımci oolabilecek kimse
S serpilolcay Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Kasım 2015 130 73 13 3 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #3 siirasaye .!.: Mrb kızlar benim bebegim iki yıldır olmuyo bende ankarada bir doktora gitmegi dusunuyorum varmi bildiginiz iyi doktor. . Genişletmek için tıkla... Merhaba siirasiye. Bende bebek için tedaviye gidiyorum.Ankarada Özel Özkaya Tıp Merkezine Gidiyorum Şuan Ve Doktorumdan Çok Memnunum.
siirasaye .!.: Mrb kızlar benim bebegim iki yıldır olmuyo bende ankarada bir doktora gitmegi dusunuyorum varmi bildiginiz iyi doktor. . Genişletmek için tıkla... Merhaba siirasiye. Bende bebek için tedaviye gidiyorum.Ankarada Özel Özkaya Tıp Merkezine Gidiyorum Şuan Ve Doktorumdan Çok Memnunum.
S siirasaye Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 20 2 6 37 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #4 serpilolcay .!.: Merhaba siirasiye. Bende bebek için tedaviye gidiyorum.Ankarada Özel Özkaya Tıp Merkezine Gidiyorum Şuan Ve Doktorumdan Çok Memnunum. Genişletmek için tıkla...
serpilolcay .!.: Merhaba siirasiye. Bende bebek için tedaviye gidiyorum.Ankarada Özel Özkaya Tıp Merkezine Gidiyorum Şuan Ve Doktorumdan Çok Memnunum. Genişletmek için tıkla...
S siirasaye Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 20 2 6 37 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #5 Peki hangi doktor.yani ben ankarada oturmyorum ve hiç bilmiyorum
S Selda21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2015 1 0 1 34 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #6 Merhaba arkadslr sze bsy srmak istyorum bundan 1 hfta once ymurtaliklarimda cok sancm vardi ve pembemsi seklde kanama gldi suan kabzlik sirt agrisi cekiorum ve gogslerim hassaslasti bna hamile olmam imknsz gbi glio cnku ilskide icime bosalmadi szce norml mi ? Adetim 5 gun gecikti
Merhaba arkadslr sze bsy srmak istyorum bundan 1 hfta once ymurtaliklarimda cok sancm vardi ve pembemsi seklde kanama gldi suan kabzlik sirt agrisi cekiorum ve gogslerim hassaslasti bna hamile olmam imknsz gbi glio cnku ilskide icime bosalmadi szce norml mi ? Adetim 5 gun gecikti
bayyb Taze anne ❤️ Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 223 222 103 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #7 Selda21 .!.: Merhaba arkadslr sze bsy srmak istyorum bundan 1 hfta once ymurtaliklarimda cok sancm vardi ve pembemsi seklde kanama gldi suan kabzlik sirt agrisi cekiorum ve gogslerim hassaslasti bna hamile olmam imknsz gbi glio cnku ilskide icime bosalmadi szce norml mi ? Adetim 5 gun gecikti Genişletmek için tıkla... Test yap çıkar normalde adetin düzenliyse hamile olabilme ihtimali var sabah idrar testi yap Rabbim gönlüne göre versin
Selda21 .!.: Merhaba arkadslr sze bsy srmak istyorum bundan 1 hfta once ymurtaliklarimda cok sancm vardi ve pembemsi seklde kanama gldi suan kabzlik sirt agrisi cekiorum ve gogslerim hassaslasti bna hamile olmam imknsz gbi glio cnku ilskide icime bosalmadi szce norml mi ? Adetim 5 gun gecikti Genişletmek için tıkla... Test yap çıkar normalde adetin düzenliyse hamile olabilme ihtimali var sabah idrar testi yap Rabbim gönlüne göre versin
Ronya ranya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 80 95 3 29 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #8 Yardım edin ne olur ben 3 aydır evliyim korunmadigim halde hamile kalmiyorum bu konuda beni çok zorluyorlar
Yardım edin ne olur ben 3 aydır evliyim korunmadigim halde hamile kalmiyorum bu konuda beni çok zorluyorlar
bayyb Taze anne ❤️ Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 223 222 103 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #9 Ronya ranya .!.: Yardım edin ne olur ben 3 aydır evliyim korunmadigim halde hamile kalmiyorum bu konuda beni çok zorluyorlar Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun sakin ol kafana takma daha çok erken olur inşllah olumlu düşün ben 1buçuk yıl sonra hamile kaldım çok şükür inşllah sağlıkla kucağıma alırım sende üzülme folik asite başla çok etkisi oluyo hamile kalman kolaylaşır inşllh
Ronya ranya .!.: Yardım edin ne olur ben 3 aydır evliyim korunmadigim halde hamile kalmiyorum bu konuda beni çok zorluyorlar Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun sakin ol kafana takma daha çok erken olur inşllah olumlu düşün ben 1buçuk yıl sonra hamile kaldım çok şükür inşllah sağlıkla kucağıma alırım sende üzülme folik asite başla çok etkisi oluyo hamile kalman kolaylaşır inşllh
Ronya ranya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 80 95 3 29 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #10 İnş olur bende çok istiyorum olmuyo acaba eşimle çok sık ilişkiye giriyorum ondan olabilir mi
bayyb Taze anne ❤️ Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 223 222 103 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #11 Ronya ranya .!.: İnş olur bende çok istiyorum olmuyo acaba eşimle çok sık ilişkiye giriyorum ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bir gün arayla girmen lazım ki spermler canlansın o Zaman bi sıkıntı olmaz
Ronya ranya .!.: İnş olur bende çok istiyorum olmuyo acaba eşimle çok sık ilişkiye giriyorum ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bir gün arayla girmen lazım ki spermler canlansın o Zaman bi sıkıntı olmaz
Ronya ranya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 80 95 3 29 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #12 Anladım çok teşekkür ederim allh yardimcin olsun
bayyb Taze anne ❤️ Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 223 222 103 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #13 Ronya ranya .!.: Anladım çok teşekkür ederim allh yardimcin olsun Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin inşllah
Ronya ranya .!.: Anladım çok teşekkür ederim allh yardimcin olsun Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin inşllah
Ronya ranya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 80 95 3 29 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi siirasaye #14 Amin allh razi olsun