Gebelik

Lavinn90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
9
0
1
35
Arkadaşlar aranizda kalbinde kuçuk delik olup doğum yapmiş hanimlar varmi ? Kalbimde kucuk bi delik var doktor ciddi olmadigini dogum yapabilecegimi soyluyor ama korkuyorum :KK43:

Doktorunu dinle canım istersen başka bi doktora daha görüş. En doğru bilgiyi onlardan alırsın

Bennn... Geldim arkadaşım.Benimde vardı 2 doğum yaptım korkma benimkinde de üfürtü şekline küçük bir delik vardı. Hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür.Dr risk görseydi mutlaka seni uyarırdı. Bu yaşıma kadarda bir sıkıntısını görmedim.

her cocugun kalbi az da olsa delik dogarmıs sonradan kapanırmıs yegenimden biliyorum eger o delik olmassa sıkıntıymış o zaman yasamaz demiş doktor duydugum buu sorun olsaydı doktorun derdi emin ol

Bennn... Geldim arkadaşım.Benimde vardı 2 doğum yaptım korkma benimkinde de üfürtü şekline küçük bir delik vardı. Hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür.Dr risk görseydi mutlaka seni uyarırdı. Bu yaşıma kadarda bir sıkıntısını görmedim.
Peki kalbinde delik oldugunu evlenecegin kişiye soyledinmi canim? :KK43:

Evet söyledim bunda bir sıkıntı yoktu ki hayatımı etkileyen birşey değildi. Lütfen üzme kendini gerçekten ciddi bir durum yok hayatını etkileyen birşey yok evham yapma :KK12:

Arkadaşlar aranizda kalbinde kuçuk delik olup doğum yapmiş hanimlar varmi ? Kalbimde kucuk bi delik var doktor ciddi olmadigini dogum yapabilecegimi soyluyor ama korkuyorum :KK43:
Ben böyle konuları gercekten anlamıyorum. Doktorunuz sorun yok diyor siz bize soruyorsunuz. Ya biz doğur kardeşim hicbişşi olmaz desek ve sizin kalbiniz hamileliği kaldıramasa? Bu riski nasıl göze alabilirsiniz, kk yorumcularının yorumlarını okuyarak anlamıyorum.

Doktorun herhangi bir sorun olmayacagini soylemis zaten, eger doktoruna guvenmiyorsan başka bir doktorla daha gorus. Bizim burdan sana dogur yada dogurma dememiz ne derece doğru olur bilemedim

cidden çok ilginç..doktorunuz sakınca yok demiş,burda sakınca var deseler doğurmayacak mısınız?
komşumun gelinin kardeşinde vardı doğurdu hiç korkma yorumlarına da bayılıyorum..

yıllardır ucgen bolgeye epılator kullanırım hıcte acımıyor valla, lazerede gıttım hıc etkı etmedı , agdayı beceremıyorum...
kalanı da jıletle temızlıyorum oh miss.

yıllardır ucgen bolgeye epılator kullanırım hıcte acımıyor valla, lazerede gıttım hıc etkı etmedı , agdayı beceremıyorum...
kalanı da jıletle temızlıyorum oh miss.
ne alaka:KK70::KK70: hamile kaldı,doğumda nasıl özle bölge temziliği yapsam mı dedi acaba :):)

Back
X