Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kalbinde delik oldugunu evlenecegin kişiye soyledinmi canim?Bennn... Geldim arkadaşım.Benimde vardı 2 doğum yaptım korkma benimkinde de üfürtü şekline küçük bir delik vardı. Hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür.Dr risk görseydi mutlaka seni uyarırdı. Bu yaşıma kadarda bir sıkıntısını görmedim.
Ben böyle konuları gercekten anlamıyorum. Doktorunuz sorun yok diyor siz bize soruyorsunuz. Ya biz doğur kardeşim hicbişşi olmaz desek ve sizin kalbiniz hamileliği kaldıramasa? Bu riski nasıl göze alabilirsiniz, kk yorumcularının yorumlarını okuyarak anlamıyorum.Arkadaşlar aranizda kalbinde kuçuk delik olup doğum yapmiş hanimlar varmi ? Kalbimde kucuk bi delik var doktor ciddi olmadigini dogum yapabilecegimi soyluyor ama korkuyorum![]()
Bide normal dogummu yaptin ?Evet söyledim bunda bir sıkıntı yoktu ki hayatımı etkileyen birşey değildi. Lütfen üzme kendini gerçekten ciddi bir durum yok hayatını etkileyen birşey yok evham yapma![]()
yıllardır ucgen bolgeye epılator kullanırım hıcte acımıyor valla, lazerede gıttım hıc etkı etmedı , agdayı beceremıyorum...Arkadaşlar aranizda kalbinde kuçuk delik olup doğum yapmiş hanimlar varmi ? Kalbimde kucuk bi delik var doktor ciddi olmadigini dogum yapabilecegimi soyluyor ama korkuyorum![]()
yıllardır ucgen bolgeye epılator kullanırım hıcte acımıyor valla, lazerede gıttım hıc etkı etmedı , agdayı beceremıyorum...
kalanı da jıletle temızlıyorum oh miss.
ne alakayıllardır ucgen bolgeye epılator kullanırım hıcte acımıyor valla, lazerede gıttım hıc etkı etmedı , agdayı beceremıyorum...
kalanı da jıletle temızlıyorum oh miss.
yanlış konuya cevap yazmışım yaaa dalgınlıkne alakahamile kaldı,doğumda nasıl özle bölge temziliği yapsam mı dedi acaba :):)
Bide normal dogummu yaptin ?![]()