Gülgün Hanım merhaba, 5 haftalıkken bunlar çok normal, yavaş yavaş rahim genişliyor, bebek oluşuyor sadece dikkat etmeniz gereken şey bu ağrı bele de vurarsa ozaman doktorunuza danışın derim. Çünkü Allsh korusun düşükler şiddetli karın ağrısı ve bel ağrısıyla gelir, ardından kanama olur. Sağlıklı günler dilerim.
Arkadaşlar ben 8 ekimde ilişkiye girdim ertesi gün adet oldum bunun Üzerinden Kasım ve aralıkta adet oldum ama kısa sürdü adetler geçen gün karın ağrısı nedeni ile hastaneye gittim genel cerrahiye çıktım doktor ultrosana gönderdi ordada hamilelik olsa gözükürdü heralde demedi doktor bişey eczaneden sürekli test alıp yaptım ama genel Cerrahi doktorum idrarda iltihap var dedi sorum şu hamile olabilir miyim sizce
Gülgün Hanım merhaba, 5 haftalıkken bunlar çok normal, yavaş yavaş rahim genişliyor, bebek oluşuyor sadece dikkat etmeniz gereken şey bu ağrı bele de vurarsa ozaman doktorunuza danışın derim. Çünkü Allsh korusun düşükler şiddetli karın ağrısı ve bel ağrısıyla gelir, ardından kanama olur. Sağlıklı günler dilerim.
Kizlar benimde adetime bir hafta gecikti test yaptim 89.3 cikti hamilesiniz dedi iki haftalik son ucgun lekelenmem oldu bugunde kanamam doktora gittim kimyasal gebelik olabilir dedi yarin tekrarrdan test yapmam gerikiyo yukselirse hcg bi sorun yoktur demek ama benim belim cok agriyo sanki adet olucam gibi suandada lekelenmem var ama arada bir kirmizi geliyo bilmiyorum cok endiseleniyorum sizce yerlesme kanamasimidir