gebelik

siirasaye

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
20
2
6
37
Mrb kizlar.çok acil bilgilerinize ihtiyacim var: ben 6 haftalik hamileyim degerde kantahlilinde 4235 çıktı doktora gittik kese var ama bebek yok doktor haftaya gelin dedi normalmi yani biraz arastirdim boş gebelikt olabilirmiş

Hiç korkma canım.benımde 5.haftada ilk kese göründü bende senın gibi stres yaptım acaba boş gebelikmi diye ama 10gün sonra gittim hem bebegımı hemde kalp atışını duydum.stres yapma sakın.sakin ol.bu arada hayırlı olsun.

Sakin korkmaaa benim 20 binlerde kese vardi bebek yoktu dr haftaya gel eger beta yukselmezse alicaz dedi 33 binlerde bebegim goruldudr bile sasirdi suan 20 haftalik bekle 9. Haftada bebek goren arkadasim var saglikla al kucagina

Ben de aile hekimimin tavsiyesiyle 7. Haftamda gittim o Zaman gördüm ilk haftalar görünmeyebilir demişti

Benim de 8. Haftada göründü bebek. Doktorlar her ihtimali söylüyorlar. Sıkıntı yapma o da gorunur inşallah :)

Mrb kizlar.çok acil bilgilerinize ihtiyacim var: ben 6 haftalik hamileyim degerde kantahlilinde 4235 çıktı doktora gittik kese var ama bebek yok doktor haftaya gelin dedi normalmi yani biraz arastirdim boş gebelikt olabilirmiş
Canım bende korkmustum hic stres yapma ilk önce kese görülüyor zaten. Bende 5.haftada keseyi gördüm 8.haftada kalp atışını duyduk kuzumun:)

Inşallah gorulur kızlar çok istedik.nte bakinca boş gebelik korktum.
Canım bende hep nete bakip o ilk günler olumsuz şeyleri görüp ya öyleyse diye öluyordum korkudan. O yuzden bi sure nettekileri hic okumadim. Hatta olumsuz olanları simdi bile okumuyorum cunku bebegimi olumsuz etkiliyor sende hic okuma bebce

Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

Arkadaşlar regli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…