gebelik

safiye-tanrkulu123

safişş
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
169
38
98
34
arkadaşlar adetime 2 gün var kan tahlili yaptırdım negatif çıktı dr 1 hafta sonra tekrar gel dedi günüm geçmediği için çıkmayabilir dedi sizce pozitif olur mu 1 hafta sonra böyle birşey yaşayan varmı

Size tavsiyem çok erken test yaptırmayın hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Adetiniz birkaç gün geciksin hatta en az 5-6 gün geciksin öyle test yapın.

evet ama sanırım daha erken idrar testi için 1 hafta falan geçince belli oluyormuş idrarda bence en güvenilir yöntem kan testi hemen belli oluyormuş

Merhaba.10 aylik evliyim.en son 26 martta hastalandim.takvime gore nosanin 23 unde olmam gerekirken hala olmadm yani 9 gun gecti.normalde dizensizligm yok.bugun kan testi yaptrdim hcg 4.2 cikti.dr a gosteremedk ama internetten baktm negatf.sizce nedir

2 gün sonra testi tekrarla canım.. şüpheli gebelik durumunda senin sonucun .. geç döllenme olabilir..

Kelebek-17Yeni ÜyeÜye
Selam kızlar. 3 aralıkta adet oldum 14 aralıkta bebek denedik denedigim tarih 1 hafta filan oldu ama adet tarihinden hesaplandigi icin 2 bucuk hafta geçmiş oluyor. Sizce suann kanda belli olur mu? Ve eğer negatif çıkarsa daha erken diyedır değil mi sonuçta dollenme 1 hafta olmuştur henüz. Bir sonraki adet tarihime 2 hafta kadar var daha. Heyecandan duramıyorum bu durumda olan var mı acaba. Şuan test yapsam mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…