Gebelik

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Arkadaşlar önceki konularımla alakasz bişi sorcaktım dünden beri midem bulanıyo dün kustum başım dönüyo çok uykum geliyo karnımda batma gibi bişi. Var ama hafif tabi bide adet sancası gibi hafif ama oda geçti sabah yine oldu biraz geçti ama adetime 8 gün var hamile olma ihtimalim var mı bilgi verebilir misz

Arkadaşlar önceki konularımla alakasz bişi sorcaktım dünden beri midem bulanıyo dün kustum başım dönüyo çok uykum geliyo karnımda batma gibi bişi. Var ama hafif tabi bide adet sancası gibi hafif ama oda geçti sabah yine oldu biraz geçti ama adetime 8 gün var hamile olma ihtimalim var mı bilgi verebilir misz
Gebelikte mideyle ılgılı sorunlar biraz daha ilerleyen haftada yani 5 6 gibi başlıyor. Bu tür belirtiler varsa eğer gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum. Yani bhcg nin yükselmiş olması lazim

Psikolojiktir bence.
8 haftada hala söylediğin hiçbir şeyi yaşamadım ben.

piskolojik büyük ihtimal cünku bende adetime 1 hafta varken öğrenmıstım ama mide bulantım baş dönmem aşırı yorgunluğum yoktu canım

İnş gebelik vardır ama bu saydıkların için çok erken cnm bnde iki aylıkken başlamıştı bu belirtiler, kişisine göre değişir belki bilmiyorum
İnş vardır

Canım hamileymişsin tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallah

Çok teşekkür ederim.
Amin inşallah.

Millet daha sperm yumurtayla bulusmadan ay hamile miyim ay kustum diyo ya:oha: bu belirtiler 10. Haftada basliyo canim.

Ya 5. Hafta dediler yok, 6 7 kesin dediler yok. Millet o haftalarda kırılıyor ama ocak anneleri başlığı kusmuk içinde hortumla su tutasım var.
Şimdi senden de 10 haftayı gördüm ya, yine kusmazsam bulacam seni.
Ben de belirti istiyorum be!

Benim de adetime bikac gün vardı seninle aynı belirtiler vardı hamileymisim.
Genel olarak herkes aa olmaz mide bulantısı yok sekizinci yok onuncu hafta falan demişler ama o kisinin bünyesinden bünyesine değişiyor .
Ben küçüklüğümden beri mide bulantısı nedir bilmem ama adetime daha 4 gün vardı mide bulantısı vardı bende kasiklarim felaket agriyordu . Kusuyordum falan . Bence hamile olabilirsin dikkat et kendine canım .

Valla 7/24 kusan bir hamile olarak,benim bile 5.haftadan sora başladı bulantılarım.yani bulantılar için erken.ama istisnalar olabilir inşAllah sen o istisnalardansındır...

Ya 5. Hafta dediler yok, 6 7 kesin dediler yok. Millet o haftalarda kırılıyor ama ocak anneleri başlığı kusmuk içinde hortumla su tutasım var.
Şimdi senden de 10 haftayı gördüm ya, yine kusmazsam bulacam seni.
Ben de belirti istiyorum be!

Benim 12 gibi başlamıştı ama iğrenç bi his. İsteme bence. Hele ki bulantı daha kötü. Bulanıyo bulanıyo sürekli denizdeymiş teknedeymiş hissi. Baş ağrısı offf ben nasıl 2.yi doğurcam tribe girdim:KK53::-)

Adetin gelmesine daha 8 gün var bence bu belirtiler erken daha sayilmaz yani her türlü seyden olabilir. Adetin gelmesse test yaptirirsin. Bende adetim gelecegi gün karnim agridi ve gebelikten de bu agrilar. Yani canim bir hafta daha bekle hamile kalmak istiyorsan inanirim cok zor beklemek ama simdiden hayal kurma sonra daha cok yikilirsin

Bide erkenden test yapma sakin gününü bekle. Bende bir kac gün erkenden test yaptim iki cizgi cikti sevinmistim iste ama iki gün sonra adetim geldi kendiliginden gidebiliyormus öyle hic bilmesem daha iyidi

Millet daha sperm yumurtayla bulusmadan ay hamile miyim ay kustum diyo ya:oha: bu belirtiler 10. Haftada basliyo canim.
Benm asırı kasık agrım olmştu ha adet olcam ha oldum ha olcam derken bide :) baska hiç bsey yasamadım :D

Benim de adetime bikac gün vardı seninle aynı belirtiler vardı hamileymisim.
Genel olarak herkes aa olmaz mide bulantısı yok sekizinci yok onuncu hafta falan demişler ama o kisinin bünyesinden bünyesine değişiyor .
Ben küçüklüğümden beri mide bulantısı nedir bilmem ama adetime daha 4 gün vardı mide bulantısı vardı bende kasiklarim felaket agriyordu . Kusuyordum falan . Bence hamile olabilirsin dikkat et kendine canım .
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım

Back
X