Gebelik

Kız şaka gibisin bide ela içmişsin hamile felan olman meyrem ana misali bişey yani :)) korkma kesinlikle bişey olmaz şu an sende olan psikolojik sonuçta hamile kalmak kolay değil öyle o eskidenmiş! Hiç canını sıkma bişey olmaz
Ne bileyim ben korktum evlide değilim sevgilimde terk etti :(

Ne bileyim ben korktum evlide değilim sevgilimde terk etti :KK43:
Kusura bakma ama yaptigin cok yanlis su an hamile kalsan sevgilinin umrunda olmaz onun icin basit terk ediyo tmm bitiyo ama senin bayan olarak bir seyleri sonunu dusunup yapman gerekiyor ayrica bnde erkek olsam bnmle o tur seyler yapan kizla evlenmem belki geri goruslu olabilirim ama insallah hamile degilsindir dogacak cocuga yazik cunku :KK12:

Kusura bakma ama yaptigin cok yanlis su an hamile kalsan sevgilinin umrunda olmaz onun icin basit terk ediyo tmm bitiyo ama senin bayan olarak bir seyleri sonunu dusunup yapman gerekiyor ayrica bnde erkek olsam bnmle o tur seyler yapan kizla evlenmem belki geri goruslu olabilirim ama insallah hamile degilsindir dogacak cocuga yazik cunku :KK12:
Doğurmam ki hem ben normal ilişkiye girmedim sadece sevişirken iş bu aşamaya geldi yani olan oldu artık hem önden bi ilişki de yaşamadık aynı şey değil

Doğurmam ki hem ben normal ilişkiye girmedim sadece sevişirken iş bu aşamaya geldi yani olan oldu artık hem önden bi ilişki de yaşamadık aynı şey değil
Dogurmazsan dahada yazik o zamn Allahn verdigi cani aliyosun
hayirlisi olsn hakkinda seni sorgulamak benim isim degil zaten ama en azindan diger iliskilerinde daha dikkatli olabilirsin bnce hamile degilsindir zaten millet neler yapioda hamile kalamiyor akintidan bi sey olmaz korkmani gerektirecek bi durum yok bnce

Dogurmazsan dahada yazik o zamn Allahn verdigi cani aliyosun
hayirlisi olsn hakkinda seni sorgulamak benim isim degil zaten ama en azindan diger iliskilerinde daha dikkatli olabilirsin bnce hamile degilsindir zaten millet neler yapioda hamile kalamiyor akintidan bi sey olmaz korkmani gerektirecek bi durum yok bnce

Ya zaten biz bu nedenden dolayı ayrılmadık sevgilim emin bir şey olmadığına hatta hapı boşuna içtiğimi söyledi ama ben yinede çok korkuyorum

3 gün var işte ellada içtim ama hamilelik belirtilerinin çoğu var ve bunlar adet belirtileriyle aynı korkuyorum çok :KK43:

Senn kafanı taktıgın ıcın suan herseyı hamılelık belırtısıne yoruyosun bu kadar kafanı mesgul etme bence hamılelık belırtısıyle adet belırtılerı aynı cunku. Bunun en net sonucu gecıkme onuda bu kadar strese gırersen gecıktırırsın adetını. Yorma kafanı. Hem buraya ne kadar hamılemıyım dıye yazsanda bısey ogrenemıceksın. Cok korkuyosan gıt kan testı yaptır varsa bsey cıkar ama yok yanı ıcın rahat olsun dıye dıyorum.

Kimsenin kimseyi yargılamaya Hakkı yoktur zaten ama sen, sen ol hiç bir erkek için kendini sunma değmez! Onlar insanı değersizleştirir kendine sakla herşeyini ve korkma yanlışında doğrunda senin! Ayrılmakla çok güzel etmiş öyle bi bokun afedersin mayası ortaya çıkmış bak üzülme.. İnşallah doğru kişiyle doğru Zaman'da yaşarsın özelini ve o insanlada evlenirsin

Kimsenin kimseyi yargılamaya Hakkı yoktur zaten ama sen, sen ol hiç bir erkek için kendini sunma değmez! Onlar insanı değersizleştirir kendine sakla herşeyini ve korkma yanlışında doğrunda senin! Ayrılmakla çok güzel etmiş öyle bi bokun afedersin mayası ortaya çıkmış bak üzülme.. İnşallah doğru kişiyle doğru Zaman'da yaşarsın özelini ve o insanlada evlenirsin
Hamile değilimdir dimi ya gerçekten çok korkuyorum :(

Yok Can'ım ya ne hamilesi sen hala ordamısın :)
Biz 10 aydır uğraşıyoruz hamile kalmak için hemde normal şartlarda için rahat olsun üzülme
Sağolun içimi rahatlattınız bundan sonra zaten asla olmuycak çok büyük ders oldu bana.

Bak geçen ay ovu testi aldım yumurtlama gününe denk getirdim herşeyi tam yaptım tam gününde hastalandım öyle kolay olsaydı buradaki herkes ayına hamile kalırdı okumuyormusun! Yıllar boyunca uğraşanlar var. Bu sana bi ders olsun bi daha hiç kimse için kendini bu kadar sıkıntıya sokma değmez. Bak çekmiş gitmiş ne var ki onlar için o yüzden dikkatli ol Zaman doğru Zaman değil hele insanlar hiç doğru değil. Sonra çok üzülürsün sana tavsiye dinlersen tabi..

Bak geçen ay ovu testi aldım yumurtlama gününe denk getirdim herşeyi tam yaptım tam gününde hastalandım öyle kolay olsaydı buradaki herkes ayına hamile kalırdı okumuyormusun! Yıllar boyunca uğraşanlar var. Bu sana bi ders olsun bi daha hiç kimse için kendini bu kadar sıkıntıya sokma değmez. Bak çekmiş gitmiş ne var ki onlar için o yüzden dikkatli ol Zaman doğru Zaman değil hele insanlar hiç doğru değil. Sonra çok üzülürsün sana tavsiye dinlersen tabi..
Yapmıycam zaten ama ben internette yazan şeyleri okudum sürtünmeyle bile hamile kalan varmış

Kahverengi akıntı gibi bir şey geldi bugün adet başlangıcı gibiydi ama arkası gelmedi bi kaç damla geldi sadece sizce bu yerleşme kanaması mıdır adet gibi kokuyor

Kahverengi akıntı gibi bir şey geldi bugün adet başlangıcı gibiydi ama arkası gelmedi bi kaç damla geldi sadece sizce bu yerleşme kanaması mıdır adet gibi kokuyor
Sen bence git bi doktora kan testi yaptır biz doktor değiliz.. Ters ilişki yaşadım diyorsun yerleşme kanaması mı diye soruyorsun! O kadar söyledik hala soruyorsun hamile kalmakmı istiyorsun anlamadım. Dalgamı geçiyorsun Cidde'n anlamadım. Kan testi yaptır rahatla biz bilemeyiz kendimizin ki bile bilemiyoruz

Yapmıycam zaten ama ben internette yazan şeyleri okudum sürtünmeyle bile hamile kalan varmış
Madem sürtünmeyle hamile kalınıyormuş bunca insan neden normal şekilde hamile kalamıyor soruyorum sana! İnternete bakarsan Boğaz enfeksiyonundan ölürsün internet kafa karıştırıyor başka bişey değil hamile değilsin istiyorsan da inşallah Allah gönlüne göre verir

Back
X