Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal iki hafta sonra gidin hem kan değeriniz artacak hem keseyi göreceksiniz belkide kalp atışlarını duyacaksınız :)
Size bi kitap önerim var 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'
Bu kitapla bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz
Hayırlı olsun
Bende en son15 temmuzda adet oldum ve dün yani çarşamba günü 2732 çıktı yarın bidaha test yaptırcam boş randevu yok önümüzdeki çarşamba dr a gitcem anca bakılcak çok meraklıyım.. ne durumdasın canım tekrarladınmı testi Ddamlaydgn
1500 den sonra kese 3000 ve sonrasında bebek görünür canım daha çok erken kalp atışını ise 6 ila 8. Hafta arası duyarsın 9 da bile duyan var sakin kalıp beklemek çok önemli
Arkadaslar bende en son 17 temmuzda adet oldum ve 2 hafta önce test yaptim tek çizgi.. 1 hafta oncede iliski sirasinda pembe kan geldi. Sizce nedirrr bunun sebebiii?
Adetim 7gun geçti ama karnimda hep bir seyirme karnımda sanki bisi kayiyor gebelik testi yapamadım çünkü cesaret yok.
Cok istiyorum sonuç ya olumsuz olursa diye ....
Bende en son15 temmuzda adet oldum ve dün yani çarşamba günü 2732 çıktı yarın bidaha test yaptırcam boş randevu yok önümüzdeki çarşamba dr a gitcem anca bakılcak çok meraklıyım.. ne durumdasın canım tekrarladınmı testi Ddamlaydgn
Adetim 7gun geçti ama karnimda hep bir seyirme karnımda sanki bisi kayiyor gebelik testi yapamadım çünkü cesaret yok.
Cok istiyorum sonuç ya olumsuz olursa diye ....