Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim testini tam çek bundan birşey anlasilmiyor ust tarfina gonderseneSizce bu sonuc negatif mi pozitif mi ?
1.20 gözüküyor değilsinSizce bu sonuc negatif mi pozitif mi ?
Alttaki degerler bildiriyor. 5 in alti negatif diyor mesela. Seninki 1.20.yani negatifKizlar sonuc bu adet duzensizligi icin gitmistim, ama altta hafta hafta degerler yaziyor onlar kafami karistirdi. Sonucu tam anlayamadim.
Teşekkür ederim canimAlttaki degerler bildiriyor. 5 in alti negatif diyor mesela. Seninki 1.20.yani negatif
O hafta değerleri gebelikle alakalı canım. Yani eğer bir haftalık hamile olsaydın beta hcg değerin 1 hafta yazsn yerdeki değerler arasında olmalıyıdı. İlerledikçe de diğer haftalara göre o sonuçlar arasında artmalıydıKizlar sonuc bu adet duzensizligi icin gitmistim, ama altta hafta hafta degerler yaziyor onlar kafami karistirdi. Sonucu tam anlayamadim.
Anlamadim canim o ne oluyor ?Gebeliğin yok canım ama yumurt oluşumun var
Yumurta olusumu ne canim anlamadimGebeliğin yok canım ama yumurt oluşumun var
Yani canım yumurtlaman olmuş. Nasıl anlatıyım bilemedim :)Yumurta olusumu ne canim anlamadim
merhaba canım yani gebelik şansının yüksek oldugu dönemdesinYumurta olusumu ne canim anlamadim
AnladimYani canım yumurtlaman olmuş. Nasıl anlatıyım bilemedim :)
Sizce bu sonuc negatif mi pozitif mi ?
Anladim simdiYani canım yumurtlaman olmuş. Nasıl anlatıyım bilemedim :)
Evet 1. Ve 3. Foto bana ait 2.yi baska arkadas yukledi
Anladim simdi![]()