Gebelik

Bu yumurta gelismini kan testinde nasil anladiniz ??

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Canım senin nekadarlıktı ilk yaptıgında kaç gün geçmişti adetten bu sonuç çıkınca
Canim ben arada hic test yapmadim 9 günüm geçti öyle test yaptim pozitiftir. Haziran ayında pozitifi gördüm mayis ayinda 4 testtimde silik cikmisti hamileyim diye çok umitlenmistim ama hastandim ama haziranda hamile kaldim 9 günüm geçti öyle test yaptim normalde adetlerin düzenlidir hic şaşma ilk defa gecikti ve hamileydim

Canim ben arada hic test yapmadim 9 günüm geçti öyle test yaptim pozitiftir. Haziran ayında pozitifi gördüm mayis ayinda 4 testtimde silik cikmisti hamileyim diye çok umitlenmistim ama hastandim ama haziranda hamile kaldim 9 günüm geçti öyle test yaptim normalde adetlerin düzenlidir hic şaşma ilk defa gecikti ve hamileydim
Mayısta adetin normalmiydi canım silik çıktı dedin ya belki ordan kaldı desem adet oldun mayısta 1 ay sonramı 21.000 çıktı :)

Doğurgan günde iki günde bir ilişki ve tam yumurtlama günde hamile kalmam için uygunmu

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Mayısta adetin normalmiydi canım silik çıktı dedin ya belki ordan kaldı desem adet oldun mayısta 1 ay sonramı 21.000 çıktı :)
Mayis ayinda test yaptim 4 tane ve silikti hepsi ama adet oldum canim haziran ayinda hamile kaldim 9 gün sonra test yaptim bhcg 21000 lerdeydi eğer mayista kalmis olsaydim adet görmedim hem de bebek ölçümlerinde haftadan fazla cikardi 5 haziranda adet görmem gerekti gormedim

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
İlişkiden hemen sonraysa canim biraz zorlanma olmuş olabilir

Back
X