Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DoKtor baya bi bakti suan gozukmuyor kucuk olabilir tahlil yapalim dediBelki daha görünmeyecek kadar küçüktür nedersiniz ? Ultrasana gittiniz ama doktor bilgilendirmedi öyle mi ? Görünmüyor deyip geri mi yolladı,ilginç..
Amin inşaallah belki erkendirAdet gecikmesinden en az 1 hafta sonra gozukur olusan gebelik az sabredin. Hayirlisi olsun bu arada saglicakla kucaginiza alin insAllah
D
DoKtor baya bi bakti suan gozukmuyor kucuk olabilir tahlil yapalim dedi
Beta degerin kacti ultrasonda bakarkenAmin inşaallah belki erkendir
Ben saka degilimde sen sakasin galiba arkadasim insan gbi bsy sorduk ilk hamileligim herhalde bilgi almak icin suraya yaziorum insan gbi muamele yapin rica ediyorumArkadaşım şaka mısınız?
Zaten görünmemesi normal. Gecikmeye göre... Doktor da bunu gayet biliyordur.
Boşa stres yapmayın ve doğru düzgün doktora gidin.
Bakti kapatti ultrasonu cnm deger fln sylemedi kan testi idrar testi. Istedi pzrtsi sonucum cikicakBeta degerin kacti ultrasonda bakarken
Konunuzun içeriğinde kanda idrarda pozitif çıktı demişsiniz.pazartesi çıkacak olan ne? Sizin kafanız baya karışmış.nyse az sabredin.Bakti kapatti ultrasonu cnm deger fln sylemedi kan testi idrar testi. Istedi pzrtsi sonucum cikicak
Cnm ilk idrarda cikti gecen hafta gebeligim 2 gun sonra kan testi yaptirdim ondada cikti ama saglik kabininde yaptirdim degeri yok yani var yada yok diyebiliolar bu aksamda doktir randevum vrdi bakti yk dedi tahliller yapalim bide ona bakalim dedi onlarin sonucuda pzrtesi cikicakKonunuzun içeriğinde kanda idrarda pozitif çıktı demişsiniz.pazartesi çıkacak olan ne? Sizin kafanız baya karışmış.nyse az sabredin.
5 günde belli olsa keske bende hemen hemen aynı dertten muzderipim adetimden 10 gün geçti hamilmiyim bilmiyorum test yaptım negatif çıktı Ama inşALLAH vardır ve sende eğer istiyorsan inşALLAH hamişsindir hem adetlerini düzenli gören bi insansa eğer bence olabilirKızlarr Merhaba, ben Yen'i üyeyim danışmak istediğim birşeyler var 2.5 yıllık evliyim hep eşim korundu bu süre zarfı içinde kist, sistit vede yara gibi sıkıntılarım oldu çok şükür hepsini atlattım bunlardan bir tanesinde doktorum yaşadığım rahatsızlığın kronikleşmesini önlemek amacıyla Doğum kontrol verdi 3 ay kullandım ve Bebek düşündük sonra maddi ve manevi olarak bu karardan vazgeçtik tabi bu sırada Doğum kontrol hapını bıraktım bırakalı üzerinden bayaa zaman geçti 5 ayın çok yukarısındadır ama hatırlamıyorum.Kasımın 9 undan beri korunmuyoruz ikimizde ayın 30.unda adet olmam gerekiyordu 5 gün geçti tabi duygularıma engel olamadım dün eczaneden test aldım ve tabi ki sonuç negatif çıktı sizce yarın kan testi yaptırmalı mıyım .?