- 20 Aralık 2016
- 31
- 5
- 1
- Konu Sahibi Ceyydaaa3007
Arkadaşlar merhaba normalda adetim başlayana kadar süren göğüs ağrılarım olurdu bu sefer adetime daha 3,4gün varken gecti sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde adetim başladığında agrim geciyordu ve bu sefer cok susadımBir ihtimal olabilir.Genelde gebeligin ilk haftalarinda 4. Ve 5. Hafta gibi dolgunluk ve agri hissi olmaya baslar.
Karın ağrımda fazla olmadi bi merak olustu icimdeOlabilir de olmayabilir de ama agri gecmezdi bence belirti olsaydi
Karın ağrımda fazla olmadi bi merak olustu icimde
Belirtiler bu kadar erken başlamaz canım bildiğim konuyu yanlış yere açmışşsın bu aradaArkadaşlar merhaba normalda adetim başlayana kadar süren göğüs ağrılarım olurdu bu sefer adetime daha 3,4gün varken gecti sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi
Ondan başka hiç olmadı bu ilişkiden birşey olurmu diye düşünüyorumSıçramayla olmaz merak etmeyin.4-5 hafta öncesinde birliktelik olduysa gerçekten o zaman şüphelenin.
Coook zor bir ihtimal.Normal iliski de bile şanş %30-35 diyorlar.Ondan başka hiç olmadı bu ilişkiden birşey olurmu diye düşünüyorum
Peki idrar testini adet gecikmesinden bi hafta sonra yapsam net sonuç alırmıyımCoook zor bir ihtimal.Normal iliski de bile şanş %30-35 diyorlar.
1 hafta sonrasinda net gorursun.Gecikmen 10 gunu bulduysa yine de bir doktora gorun.Adet gecikmesine sebep olabilecek zararsiz kistler olabilir.Peki idrar testini adet gecikmesinden bi hafta sonra yapsam net sonuç alırmıyım