gebelik

Ceyydaaa3007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
31
5
1
Arkadaşlar merhaba normalda adetim başlayana kadar süren göğüs ağrılarım olurdu bu sefer adetime daha 3,4gün varken gecti sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi

Olabilir de olmayabilir de ama agri gecmezdi bence belirti olsaydi

Bir ihtimal olabilir.Genelde gebeligin ilk haftalarinda 4. Ve 5. Hafta gibi dolgunluk ve agri hissi olmaya baslar.

Bende de her ay adetimden bir hafta önce yüzümde sivilceler oluşur ve goguslerim hassaslasirdi. O ay adet günüm yaklaşmasına rağmen sivilce cikarmamistim. Ordan anladım hamiş oldugumu ve evde test yaptim pozitif cikti (ikinci cizgi silikti) kan testi ilede netlesti :) allah gönlüne gore verir insallah

Benim bu ay ağzımda bi kurulukta var normalde hep adet agrim olurdu karnimda ama bu sefer ara ara sıkıştırdı sadece o kadar

Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 3 gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı felan dün test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi?

Sıçramayla olmaz merak etmeyin.4-5 hafta öncesinde birliktelik olduysa gerçekten o zaman şüphelenin.

Back
X