Gebelikde bebek gelişmezse

Kafama cok takiyorum ilk gebeliğim. 5 haftalik. Ama mide bulantisi falan yok normalmi bu ? Goğus hassasiyeti var sadece ve kasik agrisi . Birazda trioid bezi var ondan korkuyorum🥺
19 haftalık oldum hiç mide bulantısı yaşamıyorum, ama bir iki kez 🤮 oldu. O zamanda yediğim şeyi başkası getirmişti ve kokuyordu içine sanırım bulyon koymuştu eşim bile dedi, o sana dokunmuştur diye. 1 kaşık bile yemedim yani o yediğim 1 kaşıktan az bir şey dokundu bana. Ondan sonrada tansiyonum düştüğü zaman istifra ettim. Bunlar dışında 19 haftaya kadar çok güzel geldik. Göğüsler artık büyümeye başlıyor nasıl regl zamanında hassas oluyorsa artık hamilelikte de ara sıra olacak bunlar. Kasık ağrısı da malum orada artık bir can oluşuyor ve zamanla rahim büyümeye başlıyor onun da olması normal. Triod için ise benim de değerlerim yüksek çıktı ve dahiliyeye gitmemi söyledi doktor her gün sabah aç karnına ilaç içiyorum. Lekelenme veya kan görmediğin sürece sıkıntı yok, akıntının gelmesi normal o da eğer kokusuz ise yani beyaz bir akıntı geliyor sürekli. Fakat kokulu veya kaşıntı yaparsa mutlaka doktora söyle onun dışında normal akıntı renginden farklı bir renkteyse de doktora danış. Eabbşm güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back