Gebelikde nişan

semayldrm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
4
0
1
21
Kızlar acil yardım bu nişanmı eğer nişansa hastaneye gitmem lazımmı Nezaman dogum gerceklesir

nişan gelmesi tek basına hastaneye gitmenizi gerektirmiyor. sancı varsa, suyunuz gelsiyse veya bebek hareketlerini hissedemiyorsanız gidin. onun dısında sakin olun.

ben nişandan bi hafta kadar sonra doğurdum

Boyle birsey geldi enfeksiyonmu acaba nişanmi bilemedim engeksiyon olsa idrarda yanma olur ama oda yok

Eklentiler

• IMG_5172.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 24
Boyle birsey geldi enfeksiyonmu acaba nişanmi bilemedim engeksiyon olsa idrarda yanma olur ama oda yok
Bu mukus, genellikle "nişan gelmesi" olarak adlandırılır ve çoğunlukla doğuma hazırlanma sırasında rahim ağzının genişlemesiyle düşer. Amacı, bakterilerin rahme girmesini önlemektir. Mukus tıkacı, normal hamilelik akıntısından farklı bir akıntıdır. Görünüşte mukus gibi lifli olabilir ve içinde kan bulunabilir.16 Nis 2024.

Böyle bir yazı buldum. Ve sizin attığınız görseli tarif etmiş resmen. Bence imkan varsa bi kontrole gidin, nolur nolmaz..

Kizlar şuan dogumhaneden yaziyorum 4 CM aciklikla doguma alindim nişanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…