tamam canimncoooo sagol8.haftaya kadar kanamalar olabiliyo normal demisti doktor ama ayni zamanda da dusuk belirtiside.mesela bi yakin butun hamileligi boyunca kanama yasadi sapasaglam dogdu bebek.benim 5 haftada kahverengi akintim oldu bidaha da olmadi bebegin gelisimi durmus.kimse kesin sundandir diyemez.isterseniz doktorunuzla bidaha gorusun yada 2 gunde bir kan verin.normal yukseliyorsa bisey yoktur
rica ederim canim saglikla kucagina alirsin insallahtamam canimncoooo sagol
kizlarre nolur bakiniz benim.adetim 23kasimdi ve ben olmadim zatwn ondan iki gun once oyrenmisdim hamile.kaldigimi ondan sonrada 25i nokta nokta kan geldi gitdim vaginal ultrasonsa baktirdim rahime girmis dedi yani burada soraa simdide nokta nokta kan geldi cok az korkulacak bisey varmi sizce yoksa normalmi amma yerlesme.kanamasi olsa bile simdi neden olduki cocuk zaten yerlesmis oraya
selam canim mesajini simdi gordum hayir sonlandi cunki kalbi durmusduMerhaba hamileliğiniz devam ediyor mu
evet canim benim zaten kalbo durdu ondanmis kanamaYerleşme kanamasidir belki diye onemsememezlik yapma. Benim kan bile degil küçücük kahverengi leke gelmişti meger rahim içi kanamam varmış doktoruna sor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?