Gebelikde yolculuk

4yprk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
23
6
1
Kızlar hamileliğin başlarında uzun yolculuğa cıkmakta bir sıkıntı oluyor mu?

Mutlaka doktora danışınız bunu herhangi bir riskin varsa yasaklanıyor

Doktoruna danış derim ben 3 aylık hamileyken yurtdışına gittim uçakla doktorum sıkıntı olmaz dedi 2 gün sonra memelekete gidecez uzak değil ama yinede doktoruma sormayi düsunüyorum sonucta daha cok dikkatli olmamiz.gerek

Ben ilk zamanlarda 4.5 saatlik yola ciktim 2 saatte bir kalktim yurudum zaten bu zamanlarda idrara sıkısma olmuyor zorlanmadim ama seni dedigin kac saatlik yolculuk

Ben ilk zamanlarda 4.5 saatlik yola ciktim 2 saatte bir kalktim yurudum zaten bu zamanlarda idrara sıkısma olmuyor zorlanmadim ama seni dedigin kac saatlik yolculuk
Ucakla 4 saatti memlekete arabayla gidicez 3 saat. Canim düsük tehliken yoksa hersey yolundaysa genelde doktorlar bir tehlike görmüyor ama sormaktan zararli cikmazsin hicbir zaman

1 haftalik hamileymisim haberim yokken isvicreden Türkiyede 21 saatlik yolu arabayla gittim. Ayni yolu 4 haftalikken geri geldim yine arabayla ama geri dönüste hamile oldugumu biliyodum... sükür bisey olmadim 28 haftaligiz ve hersey cok yolunda. Riski bi gebeligin yoksa bi sknti olmaz. 2-2bucuk saatte bi 5 dakika yürü sadece ayaklarin falan sismesin, su icmeyive aeada atistirmayi ihmal etme o kadar :)

Ben bes aylikken 5 saat yola gitmistim.Doktorum hamilelik hastalik degil demisti.
Ucaklarda 7.aya kadar aliyor.

Back
X