gebelikk ne olur yardım edinn hamileler

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum ve cuma günü yani ayon 18 test yaptım ve hamileyim allaha şkürr 164.54 çıktı sonuç galiba 2 haftalık oluyor bebeğimin kesesi ne zman göre bilirim 1 hafta sonra gel dedi dr. ozman göre bilir miyim kalp atışını ne zman duyarımm yardım edinn:nazar::49:

Merhaba arkadaşlar 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum ve cuma günü yani ayon 18 test yaptım ve hamileyim allaha şkürr 164.54 çıktı sonuç galiba 2 haftalık oluyor bebeğimin kesesi ne zman göre bilirim 1 hafta sonra gel dedi dr. ozman göre bilir miyim kalp atışını ne zman duyarımm yardım edinn:nazar::49:

canım hayırlı olsun kan değerin 1500-2000 bulunca vajinal muayenede gözükür..değerinin gün aşırı ikiye katlanacağını düşünürsek 5-6 güne gözükür...:nazar:

ondan 1 hafta sonra da kalp atışını duyarsın..inşallah..

slm canım öncelikle hayırlı olsun Allah ömürlü etsin inşallah ben normal yoldan hamile kaldım yardımı olurmu bilmiyorum ama ben 5+4günlükken alttan ultrasonla keseyide kalp atışlarını da gördüm ama sesini açmamıştı, asıl kalp atışlarını 8. haftada karnımdan dinledi ve çok şükür duyduk..:)bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar zaten kendine dikkat et yeter tekrar hayırlısı olsun canım..:)

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk içim içimi yiyor bn bu bebeği çok geç elde ettim biran önce görmek isiyorum onu :) kese ozman bir hafta sonra görülür ondan sonrada kalp atışı allah izin verirse diymi doğru anladımm adetim ayın 17 sindeydi olamdın 18 test yaptım 164.54 sonuç bu ne kadarlık oluyor tam olarak sizce 2 haftalık mı ?

dr. 2 haftalık dedi ama bn şaşırdımm çok minik daha peki belirtiler ne zaman başlar mide bulantısı felannn

canım kan değerlerine göre tahmini hafta söylerler ama bu değer aralıkları o kadar değişken ve kişiye göre değişiyo ki?bulantı da kişiye göre değişiyo...evet doğru anlamışsın canım testi cuma yaptırmışsın bu cuma kese görünür...çarşamba perşembe de belki...kalp atışına da 1 hafta sonra çağırır ama bazısının çok erken dönemde de görülebiliyo...belki süpriz olarak kalp atışını da görürsün...

bende 3 haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi veee aynı hafta kesemiz göründü... 5. haftada da bebeğim göründü ve minik kalbini duydum :):nazar::nazar::nazar: darısı başınıza ...

Dr hesabına göre 4 haftalık oluyor onlar son adetin ilk gününden hesaplama yapıyorlar...değere göre hafta hesaplamak olmaz benim değerim adetime 2 gün kala 481 di kişiye göre değişir...genelde testin tekrarı istenir ondaki artış baz alınır ikiye katlarsa değer gebeligin iyi gittiğine işaret eder. 5 haftada kese görünür 7 haftada kalp atışı alınır ortalama olarak..

Dr hesabına göre 4 haftalık oluyor onlar son adetin ilk gününden hesaplama yapıyorlar...değere göre hafta hesaplamak olmaz benim değerim adetime 2 gün kala 481 di kişiye göre değişir...genelde testin tekrarı istenir ondaki artış baz alınır ikiye katlarsa değer gebeligin iyi gittiğine işaret eder. 5 haftada kese görünür 7 haftada kalp atışı alınır ortalama olarak..

ozman ben 4 haftalık gebemiyim normalde yani bn dr. gittiğimde tekrar test mi istiğicek bndenn kan tesi

ozman ben 4 haftalık gebemiyim normalde yani bn dr. gittiğimde tekrar test mi istiğicek bndenn kan tesi

4 haftayı bitirdin 5. Haftanin icindesin....son adetin başlangicı itibariyle 28. Gün 4 haftan dolmuş oluyor.. drlar ayı 28 günden ve son adet başlangıcından hesaplar buda 40 hafta eder 10 ay eder ama aya vurulduğunda 9 ay 10 gün bununda sebebi ayı 28 günden hesap ederler ay ya 31 ya 30 ya 29 çeker aradaki gün farkida burdan ortaya çıkar..genellikle bu haftada tekrarı istenir testin gidişatı anlamak adına .. dedigim gibi 2 kat artması şart degerin. O değerde herşeyin yolunda olduğunu gösterir...googlede gebelik haftası hesaplama yaz .. ordan haftan ve gününu hesaplayabilirsin son adet tarihini görerek...

4 haftayı bitirdin 5. Haftanin icindesin....son adetin başlangicı itibariyle 28. Gün 4 haftan dolmuş oluyor.. drlar ayı 28 günden ve son adet başlangıcından hesaplar buda 40 hafta eder 10 ay eder ama aya vurulduğunda 9 ay 10 gün bununda sebebi ayı 28 günden hesap ederler ay ya 31 ya 30 ya 29 çeker aradaki gün farkida burdan ortaya çıkar..genellikle bu haftada tekrarı istenir testin gidişatı anlamak adına .. dedigim gibi 2 kat artması şart degerin. O değerde herşeyin yolunda olduğunu gösterir...googlede gebelik haftası hesaplama yaz .. ordan haftan ve gününu hesaplayabilirsin son adet tarihini görerek...

çöok sağol aydınlattın beni allah razı olsunn cnmmm:nazar:

çöok sağol aydınlattın beni allah razı olsunn cnmmm:nazar:
Rica ederim canim sağ salim kucagina almak nasip olur ins. Ben biraz tecrubeliyim bu konularda. Senin sanırım ilk daha çok şey ogreneceksin allahın izniyle.

ewt daha ilk ve uzun süre beklenilen bir bebek birşey çıkmaz dimi allahın izniylee:nazar:

Canim şimdi kese ve kalpli atışı gorulmeden ne desek boş olur..bende hep tedaviyle hamile kaldım 2 tane kimyasal gebelik gecirdim..suanki değerin iyi ins katlanarak devameder..artık burdan sonrası rabbime kalmış onun dediği olur..ama içini rahat tut iyiseylrr düşün.. ben oglumda öyle yaptım masallahi vardı doğduğunda..ins sende sağ salim alacaksın kucagina.. bol bol dua et rabbim korur onu canım..

Canim şimdi kese ve kalpli atışı gorulmeden ne desek boş olur..bende hep tedaviyle hamile kaldım 2 tane kimyasal gebelik gecirdim..suanki değerin iyi ins katlanarak devameder..artık burdan sonrası rabbime kalmış onun dediği olur..ama içini rahat tut iyiseylrr düşün.. ben oglumda öyle yaptım masallahi vardı doğduğunda..ins sende sağ salim alacaksın kucagina.. bol bol dua et rabbim korur onu canım..

allah razı olsun sendenn send e bol bol dua ett cnmm

allah razı olsun sendenn send e bol bol dua ett cnmm

Benim bu aşılama bebeği bundan önce bi düşük var aşılamadan sonra hergün dua ediyorum rabbime şükrediyorum..tüm isteyenlere de ediyorum hamilelerede ..

Back
X