Merhaba arkadaşlar 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum ve cuma günü yani ayon 18 test yaptım ve hamileyim allaha şkürr 164.54 çıktı sonuç galiba 2 haftalık oluyor bebeğimin kesesi ne zman göre bilirim 1 hafta sonra gel dedi dr. ozman göre bilir miyim kalp atışını ne zman duyarımm yardım edinn
Merhaba arkadaşlar 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum ve cuma günü yani ayon 18 test yaptım ve hamileyim allaha şkürr 164.54 çıktı sonuç galiba 2 haftalık oluyor bebeğimin kesesi ne zman göre bilirim 1 hafta sonra gel dedi dr. ozman göre bilir miyim kalp atışını ne zman duyarımm yardım edinn
Dr hesabına göre 4 haftalık oluyor onlar son adetin ilk gününden hesaplama yapıyorlar...değere göre hafta hesaplamak olmaz benim değerim adetime 2 gün kala 481 di kişiye göre değişir...genelde testin tekrarı istenir ondaki artış baz alınır ikiye katlarsa değer gebeligin iyi gittiğine işaret eder. 5 haftada kese görünür 7 haftada kalp atışı alınır ortalama olarak..
ozman ben 4 haftalık gebemiyim normalde yani bn dr. gittiğimde tekrar test mi istiğicek bndenn kan tesi
4 haftayı bitirdin 5. Haftanin icindesin....son adetin başlangicı itibariyle 28. Gün 4 haftan dolmuş oluyor.. drlar ayı 28 günden ve son adet başlangıcından hesaplar buda 40 hafta eder 10 ay eder ama aya vurulduğunda 9 ay 10 gün bununda sebebi ayı 28 günden hesap ederler ay ya 31 ya 30 ya 29 çeker aradaki gün farkida burdan ortaya çıkar..genellikle bu haftada tekrarı istenir testin gidişatı anlamak adına .. dedigim gibi 2 kat artması şart degerin. O değerde herşeyin yolunda olduğunu gösterir...googlede gebelik haftası hesaplama yaz .. ordan haftan ve gününu hesaplayabilirsin son adet tarihini görerek...
Rica ederim canim sağ salim kucagina almak nasip olur ins. Ben biraz tecrubeliyim bu konularda. Senin sanırım ilk daha çok şey ogreneceksin allahın izniyle.çöok sağol aydınlattın beni allah razı olsunn cnmmm
Rica ederim canim sağ salim kucagina almak nasip olur ins. Ben biraz tecrubeliyim bu konularda. Senin sanırım ilk daha çok şey ogreneceksin allahın izniyle.
ewt daha ilk ve uzun süre beklenilen bir bebek birşey çıkmaz dimi allahın izniylee
Canim şimdi kese ve kalpli atışı gorulmeden ne desek boş olur..bende hep tedaviyle hamile kaldım 2 tane kimyasal gebelik gecirdim..suanki değerin iyi ins katlanarak devameder..artık burdan sonrası rabbime kalmış onun dediği olur..ama içini rahat tut iyiseylrr düşün.. ben oglumda öyle yaptım masallahi vardı doğduğunda..ins sende sağ salim alacaksın kucagina.. bol bol dua et rabbim korur onu canım..
allah razı olsun sendenn send e bol bol dua ett cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?