- 14 Eylül 2021
- 42
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi prensesasu123
Hep istemistim buraya yazmayi. Asilamam tuttu dun ogrendm allah isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin umudunuzu hic kesmeyin dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk deneme de mi tuttu bende olucam darısı başıma nasıl oldu bu süreçte neler yaptınHep istemistim buraya yazmayi. Asilamam tuttu dun ogrendm allah isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin umudunuzu hic kesmeyin dua edin
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımHep istemistim buraya yazmayi. Asilamam tuttu dun ogrendm allah isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin umudunuzu hic kesmeyin dua edin
Tebrik ederim, hayırlı olsunİlk deneme de mi tuttu bende olucam darısı başıma nasıl oldu bu süreçte neler yaptın
Daha aşılama olmadım ayın 19 da kararlaştıracak gününTebrik ederim, hayırlı olsun![]()
Ben olmadan hayırlı olsun demişim kuzum diğer arkadaşla karışmış olsun Allah söyletti herhaldeDaha aşılama olmadım ayın 19 da kararlaştıracak günün
İnşallah tutar ama bakalım görcezBen olmadan hayırlı olsun demişim kuzum diğer arkadaşla karışmış olsun Allah söyletti herhalde![]()
Teskur ederim sizinde tez zamanda ur inslahh. Ekstra bisey yapmadk doktor ne dediyse o.Tebrik ederim, hayırlı olsun![]()
İlk deneme de mi tuttu bende olucam darısı başıma nasıl oldu bu süreçte neler yaptın
Daha aşılama olmadım ayın 19 da kararlaştıracak günün
Yaaaa muhteşem bir haber ne biliyim kuzum cuma günüydü heralde yazdığımda Dedim ya Allah söyletti diye yaaaa çok sevindim kuzum gözün aydın olsun inşallahLna16 kız içine mi doğdu bugün doktora gittim aşılama iptal yumurtam çatlamış 1 yıl +3 aydır hiç olmamıştı 1 kasımda test yapcam inşallah tutar ya rabbim dua edin bana da umarım isteyen herkese nasip atsin
Çok çok aminnn
Yaaaa aşılama da iptal baya ilerleme var Allah'ın izni ile inşallah kendin hamile kalacaksın kuzum tedavisizLna16 kız içine mi doğdu bugün doktora gittim aşılama iptal yumurtam çatlamış 1 yıl +3 aydır hiç olmamıştı 1 kasımda test yapcam inşallah tutar ya rabbim dua edin bana da umarım isteyen herkese nasip atsin
Çok çok aminnn
Ay inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa aşılama da iptal baya ilerleme var Allah'ın izni ile inşallah kendin hamile kalacaksın kuzum tedavisiz![]()
İnşallah kuzum umutlarımız inşallah gerçek olur birgünAy inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Umarım 1 yıl +3 aydır hiç çatlamamıştı ilk defa bu kez çatladı heyecanlandım inşallah hamilelik haberini de alırım rabbim hepimizin dualarını kalbul etmesini nasip eylesinİnşallah kuzum umutlarımız inşallah gerçek olur birgün![]()
Umarım hamilelik haberlerini de alalım inşallah kuzumUmarım 1 yıl +3 aydır hiç çatlamamıştı ilk defa bu kez çatladı heyecanlandım inşallah hamilelik haberini de alırım rabbim hepimizin dualarını kalbul etmesini nasip eylesin![]()
İnşalllaaaaaaahhhhhUmarım hamilelik haberlerini de alalım inşallah kuzum![]()