- 22 Mayıs 2023
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi prencess41
-
Gayet sağlıklı görünüyor maşallah tebrik ederimKızlar bı kızım var 2. Çocuğu düşünüyoruz. Bundan 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım
Bu ay adetim bugünle beraber 8 gündür geçiyor
Kan testi verdim
2. Gün Beta 36
4. Gün Beta 100
7. Gün Beta 501 çıktı.
Beta iyi yükseliyor dimi yine düşük yaşarım diye korkuyorum
Gerçekten mi çok teşekkür ederimMaşallah değerleriniz çok güzel
Gerçekten mi çok teşekkür ederim
Gerçekten mi çok teşekkür ederimGayet sağlıklı görünüyor maşallah tebrik ederim
Bide kasik agrim ve karin çok fazla tuvalete de çok çıkıyorum kötü bir şey yoktur dimiMaşallah değerleriniz çok güzel
Gerçekten mi çok teşekkür ederim
Bide kasik agrim ve karin çok fazla tuvalete de çok çıkıyorum kötü bir şey yoktur dimi
Tutunuyor büyüyor onun için ağrın oluyor merak etmeGerçekten mi çok teşekkür ederim
Bide kasik agrim ve karin çok fazla tuvalete de çok çıkıyorum kötü bir şey yoktur dimi
Bide kasik agrim ve karin çok fazla tuvalete de çok çıkıyorum kötü bir şey yoktur dimiGerçekten mi çok teşekkür ederim
Çok olması normal mi yani ağrının bacak aram yürürken agriyogaz oluyor genelde ilk başlarda normaldir ya, 6. haftada kese görünüyor o zaman bi doktora gidersiniz
Senin ikinci bebekmiş maşallah senin bize yol göstermen lazımTutunuyor büyüyor onun için ağrın oluyor merak etme
Sen erkek değil misin ne işin var kızlar kulübündeEvet, en az iki katı artmış çok çok iyi
Sen erkek değil misin ne işin var kızlar kulübünde
Not( aramızda şakadır lütfen ciddiye alınmasın)
Kız birincisi 3 yaşına girecek benim evlendiğimde 2. Ayda tuttu bebekSenin ikinci bebekmiş maşallah senin bize yol göstermen lazım
Sana tüyo o işi yapinca ayaklarını tavana dik yarım saat kadar bekleKız birincisi 3 yaşına girecek benim evlendiğimde 2. Ayda tuttu bebek
Kızlar bide kızım var ayakta sallayarak uyutuyorum bu zarar verir mi gebeligeKızlar bı kızım var 2. Çocuğu düşünüyoruz. Bundan 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım
Bu ay adetim bugünle beraber 8 gündür geçiyor
Kan testi verdim
2. Gün Beta 36
4. Gün Beta 100
7. Gün Beta 501 çıktı.
Beta iyi yükseliyor dimi yine düşük yaşarım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?