Bende kasık batmasi yaşıyorum canm aynen kısa kısa suruyor kaç haftalık hamlsn sen cnmGebeyim keseme iki gün sonra bakılacak ama çok kasık ağrım var kısa kısa sürüyor batıyor resmen böyle yaşayan varmı gebelik
Söylemedi doktor pazartesi keseye bakicak seninki ne kdrlikBende kasık batmasi yaşıyorum canm aynen kısa kısa suruyor kaç haftalık hamlsn sen cnm
Benimki de söylemedi düzgün bakmadı bile hamile olabilirsin olmayadabilirsin dedi sonucu rakam olarak kaç çıktı söylemedi sacmasapan şeyler dedi gönderdi izin vermedi konuşmama bile hafta ici kendi doktoruma gidicemSöylemedi doktor pazartesi keseye bakicak seninki ne kdrlik
Benim pazartesi Hvg 632 haftaya pazartesi gel keseye bakica. Dedi ama kasık ağrım var ilk baştan beriBenimki de söylemedi düzgün bakmadı bile hamile olabilirsin olmayadabilirsin dedi sonucu rakam olarak kaç çıktı söylemedi sacmasapan şeyler dedi gönderdi izin vermedi konuşmama bile hafta ici kendi doktoruma gidicem
Bilmyorum cnm ilk gebeliğim ve batıyor resmen uzun sürmüyor ama korkuyorum yaniAdet ağrısı gibi ağrılar oluyor canım benim hala oluyor merak etme.degerin 1500-2000leri bulunca inşallah kese görünür yani p.tesiye kadar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkese nasip etsin
Korkma canim merak etme oluyor o agrilar batmalar. Kendini çok yorma ağır kaldırma, kolunu böyle bi yere uzatma yani hani üst raflara uzanrsın ya öyleBilmyorum cnm ilk gebeliğim ve batıyor resmen uzun sürmüyor ama korkuyorum yani
Sende de oldumu cnm yaKorkma canim merak etme oluyor o agrilar batmalar. Kendini çok yorma ağır kaldırma, kolunu böyle bi yere uzatma yani hani üst raflara uzanrsın ya öyle
Sende de oldumu cnm yaKorkma canim merak etme oluyor o agrilar batmalar. Kendini çok yorma ağır kaldırma, kolunu böyle bi yere uzatma yani hani üst raflara uzanrsın ya öyle
Evet oldu olmaz mı hala devam ediyor ara ara adet ağrısı gibiSende de oldumu cnm ya
Dua et cnm banaEvet oldu olmaz mı hala devam ediyor ara ara adet ağrısı gibi
Ederim canım tabiki Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah.isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıylaDua et cnm bana
Amin canısı pazartesi haber ederim durumu sen kontrol olucan mi dahaEderim canım tabiki Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah.isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla
Et canim.doguma kadar kontroller hiç bitmez.benim perşembe günü kanamam oldu ama cok sukur bebek iyi.onumuzdeki perşembe kontrolüm var iyi haberler alırım inşallahAmin canısı pazartesi haber ederim durumu sen kontrol olucan mi daha
Amin cnm ya inşaallahEt canim.doguma kadar kontroller hiç bitmez.benim perşembe günü kanamam oldu ama cok sukur bebek iyi.onumuzdeki perşembe kontrolüm var iyi haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?