Gebelikle ilgili merak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Gebeyim keseme iki gün sonra bakılacak ama çok kasık ağrım var kısa kısa sürüyor batıyor resmen böyle yaşayan varmı gebelik

Gebeyim keseme iki gün sonra bakılacak ama çok kasık ağrım var kısa kısa sürüyor batıyor resmen böyle yaşayan varmı gebelik
Bende kasık batmasi yaşıyorum canm aynen kısa kısa suruyor kaç haftalık hamlsn sen cnm

Söylemedi doktor pazartesi keseye bakicak seninki ne kdrlik
Benimki de söylemedi düzgün bakmadı bile hamile olabilirsin olmayadabilirsin dedi sonucu rakam olarak kaç çıktı söylemedi sacmasapan şeyler dedi gönderdi izin vermedi konuşmama bile hafta ici kendi doktoruma gidicem

Benimki de söylemedi düzgün bakmadı bile hamile olabilirsin olmayadabilirsin dedi sonucu rakam olarak kaç çıktı söylemedi sacmasapan şeyler dedi gönderdi izin vermedi konuşmama bile hafta ici kendi doktoruma gidicem
Benim pazartesi Hvg 632 haftaya pazartesi gel keseye bakica. Dedi ama kasık ağrım var ilk baştan beri

Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor canım benim hala oluyor merak etme.degerin 1500-2000leri bulunca inşallah kese görünür yani p.tesiye kadar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkese nasip etsin

Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor canım benim hala oluyor merak etme.degerin 1500-2000leri bulunca inşallah kese görünür yani p.tesiye kadar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkese nasip etsin
Bilmyorum cnm ilk gebeliğim ve batıyor resmen uzun sürmüyor ama korkuyorum yani

Ederim canım tabiki Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah.isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla
Amin canısı pazartesi haber ederim durumu sen kontrol olucan mi daha

Back
X