Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef net birşey diyemeyiz çünkü adet yumurtlama hamilelik ve kist belirtileri ayırmak çok zor ben bu ay kesin hamileyim sandım belirtiler aynıydı batmalar göğüs ağrısı vs adetim de gecikti ama maalesef kist olmuş bir yumurtaSol kasımda batma tarzı ağrı var buda gebelik belirtisi ola bilirmi
Kastım yumurtalık kisti bunlar o ay içinde oluşuyor yumurta buyuyor çatlamıyor buyudukçe buyuyor sonra adetle atılıyor insan gibi açıklama yaptım üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Ben tahlil yapmıstım bende efeksiyon yada kıst yok
Kusura bakmayınKastım yumurtalık kisti bunlar o ay içinde oluşuyor yumurta buyuyor çatlamıyor buyudukçe buyuyor sonra adetle atılıyor insan gibi açıklama yaptım üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Hanımefendi anlamamak için bu kadar ısrar neden ? Çeşit çeşit kist var ona bakarsanız bende de geçen ay yoktu bu ay çıktı ne kadar tuhaf dimi? Edindiğimiz bilgilerle yardımcı olmaya çalışıyoruz hemen bı tavırlara giren bende sorun morun yok diye yükselen kitleyi anlamıyorum. Tamam en sorunsuz mükemmel sizsiniz. En sorunlu da biz.Bı önceki ay adetim 4.gunu muane olmuştum yumurtalıklarımda kist yada her hangi bi sorun cıkmadı
Hanım efendi uslubunuza dikakt ederseniz sevenirimHanımefendi anlamamak için bu kadar ısrar neden ? Çeşit çeşit kist var ona bakarsanız bende de geçen ay yoktu bu ay çıktı ne kadar tuhaf dimi? Edindiğimiz bilgilerle yardımcı olmaya çalışıyoruz hemen bı tavırlara giren bende sorun morun yok diye yükselen kitleyi anlamıyorum. Tamam en sorunsuz mükemmel sizsiniz. En sorunlu da biz.
Edilirse ederimHanım efendi uslubunuza dikakt ederseniz sevenirim
Sorularıma cevap vererek yardımcı oldunuz için teşşekürlerEdilirse ederim
Rica ederimSorularıma cevap vererek yardımcı oldunuz için teşşekürler