Gebelikmi yoksa adet belirtilerimi

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
240
19
18
20
Selam kızlar adet olmama 4gun kaldı adara bı bel ağrı ve baş ağrısı var hafif karın ağrısı ve sancılanma hafif mide bunlatıları. Kasık ağrısı

Gebelik ve adet belirtileri çoğu zaman aynı maalesef. 🤷🏿‍♀️ İkisi de olabilir gecikirseniz test yaparsınız

Sol kasımda batma tarzı ağrı var buda gebelik belirtisi ola bilirmi
Malesef net birşey diyemeyiz çünkü adet yumurtlama hamilelik ve kist belirtileri ayırmak çok zor ben bu ay kesin hamileyim sandım belirtiler aynıydı batmalar göğüs ağrısı vs adetim de gecikti ama maalesef kist olmuş bir yumurta 🤷🏻‍♀️

Bı önceki ay adetim 4.gunu muane olmuştum yumurtalıklarımda kist yada her hangi bi sorun cıkmadı

Bı önceki ay adetim 4.gunu muane olmuştum yumurtalıklarımda kist yada her hangi bi sorun cıkmadı
Hanımefendi anlamamak için bu kadar ısrar neden ? Çeşit çeşit kist var ona bakarsanız bende de geçen ay yoktu bu ay çıktı ne kadar tuhaf dimi? Edindiğimiz bilgilerle yardımcı olmaya çalışıyoruz hemen bı tavırlara giren bende sorun morun yok diye yükselen kitleyi anlamıyorum. Tamam en sorunsuz mükemmel sizsiniz. En sorunlu da biz.

Hanımefendi anlamamak için bu kadar ısrar neden ? Çeşit çeşit kist var ona bakarsanız bende de geçen ay yoktu bu ay çıktı ne kadar tuhaf dimi? Edindiğimiz bilgilerle yardımcı olmaya çalışıyoruz hemen bı tavırlara giren bende sorun morun yok diye yükselen kitleyi anlamıyorum. Tamam en sorunsuz mükemmel sizsiniz. En sorunlu da biz.
Hanım efendi uslubunuza dikakt ederseniz sevenirim

Slm kızlar yumurtlama gününe yakın yada 2gun sonra beta HCG 0.200 kadar yüksele biliyormu

Back
X