Gebelikte 3. Ayım olabilir mi?

Kurtumay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
16
1
86
29
gg

Son düzenleme:
Nişanlımla 3 ay önce bir yakınlaşmamız oldu ve tam da adet sonrası dönemimdeydim.. Sonraki 2 ay adet gördüm, ama bu ay 4 gün gecikti. 1 yıldır yeyip yeyip kilo alamayan ben 1 ay icinde 2 kilo aldım ve mucize gibi.. Yemek yedikce sanki karnımın icinde bir sey anında sömürüyor yediklerimi ve ben 1 saat icinde acikiyorum. 2 haftadır da arada bir yoklayan mide ağrım var. Sol kasıkta başlayan bir bacak ağrım da var ve ara ara tutuluyor bacağım. Sizce mümkün mü 2 ay adet görüp 3. Ay böyle bir ihtimalin olması?
İlişkiden sonra adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. kaldıki 2 ay adet görmüşsünüz. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız kan testi yapmanızı öneririm.

bi kere olsa üstüne görme zannedebilirdin ama iki kez adet görmüşsün pek mümkün değil sanki yine de emin olmak için kan testi yaptırabilirsin

İlişkiden sonra adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. kaldıki 2 ay adet görmüşsünüz. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız kan testi yapmanızı öneririm.

Beni kuşkulandıran internetteki araştırmalarım sonucu kadınların forumlara yazdıkları 6 aylık hamile olmasına rağmen her ay adet gördüğü ve hamile olduğunu 6.ayda öğrendikleri gibi yazılar :)

bi kere olsa üstüne görme zannedebilirdin ama iki kez adet görmüşsün pek mümkün değil sanki yine de emin olmak için kan testi yaptırabilirsin

Okudugum yazilara gore aylarca hamile oldugunu fark etmeyen ve adet goren o kadar kadin var ki.. O yüzden meraklandim bende, iki gun sonra yapacagim test :)

Back
X