Gebelikte 4D Ultrason

Bohemo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
43
17
38
32
Hanımlar merhabalar.. Ben 15+4 günlük gebeyim ve 4D ultrason ile ilgili bir sorum var. Bilirsiniz ki özel hastanelerde 400-500 tl arası bir fiyat biçiyorlar. Bugün Ümraniye Araştırma ya gittim. Perinatoloji (4D ultrason yapan bölüm) bölümüne yönlendiremeyiz dedi. Ancak ikili ve üçlü testlerde sorun çıkarsa yönlendiriyoruz ve onlar da 4D ultrason yapıyorlar dedi. Bütün devlet hastaneleri böyle mi acaba yapan var mı beni bilgilendirir misiniz lütfen

Canim bende zeynep kamilden randevu almaya çalışıyorum mhrs webden zeynep kamil kadın doğum 20- 24 hafta ultrason var ona almamız gerekiyor bende hayla uğraşıyorum. Birde 3 tane hekim varmış 4 d ultrasona bakan pınar kumru, nazan Dr diğerini bilmiyorum bende burdaki eski sayfalardan adını buldum umarım alabiliriz

İlk olarak normal kadın doğumdan randevu alınmıyor mu ? Ondan sonra ultrason için yönlendiriyorlar diye biliyorum..

İlk olarak normal kadın doğumdan randevu alınmıyor mu ? Ondan sonra ultrason için yönlendiriyorlar diye biliyorum..
Canim bende senin gibi drvlet arastirdim onceki dogumlarimi bagcilar egitim arastirma hastanesinde yaptigimdan son muayeneme oraya gittim dr dediki 2.duzey zamanin gelmis burdami yaptirmak istersin disaridami? Burda olur dedim bana perinatolojiden randevu alabilmem icin talep acti bende randrvuyu zar zor aldim bu ayin 31 inde gidicem ama normalde devlet hastaneleri riskli gebelikleri 2.duzeye aliyor bagcilar nasil aliyor normal sekilde orasini anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…