Gebelikte 5.haftada adet kanaması olur mu yaşayan var mı

NrBanuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
9
4
1
29
Ben 5 haftadır gebeyim adet kanaması olur gibi lekelenme geliyo normalde de böyle basliyodu 1 2 gün kahve lekeler normal mi bu durum başına gelen var mı acaba düşük belirtisimi yoksa tutunmami yoksa Allah korusun dış gebelik olabilir mi 🥺

Ben 5 haftadır gebeyim adet kanaması olur gibi lekelenme geliyo normalde de böyle basliyodu 1 2 gün kahve lekeler normal mi bu durum başına gelen var mı acaba düşük belirtisimi yoksa tutunmami yoksa Allah korusun dış gebelik olabilir mi 🥺
Canım bunun cevabını kimse veremez sanırım çünkü söylediğin 3 ihtimalde olabilir. En güzeli doktora başvurmak. Kadın doğum hastaneleri acil servisine başvurduğun zaman 5 haftalık hamileyim kanamam ve ağrım var dersen zaten hemen ilgilenirler. Hepsinden rabbim sakınsın inşallah.

Canım bunun cevabını kimse veremez sanırım çünkü söylediğin 3 ihtimalde olabilir. En güzeli doktora başvurmak. Kadın doğum hastaneleri acil servisine başvurduğun zaman 5 haftalık hamileyim kanamam ve ağrım var dersen zaten hemen ilgilenirler. Hepsinden rabbim sakınsın inşallah.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim hemen kötü düşünmeyeyim o halde. İnşallah hamileyimdir. 🥺

Inşallah hiç birisi degildir ama bunlardan biriside olabilir.ama doktora gidin bir an önce mutlaka ihmal etmeyin

Şuan ben de seninle aynı durumdayım. Kanama ile başlayıp lekelenmeye döndü. Hcg takibi tapiliyor şuan, pazartesi ultrason için doktora gidicem. Ancak o zaman belli olacak. Sen de durumlar ne?? N NrBanuuu

Şuan ben de seninle aynı durumdayım. Kanama ile başlayıp lekelenmeye döndü. Hcg takibi tapiliyor şuan, pazartesi ultrason için doktora gidicem. Ancak o zaman belli olacak. Sen de durumlar ne?? N NrBanuuu
Ben düşük yaptım kendim gördüm ağır ağrım oldu adet ağrısı gibi sonra lavobada düştü kan verdim ama yükselme olmamis fazla evde test yaptım tek çizgi çıktı hamile değilim şimdi bekleme süresi ne olur ne zaman adet görürüm bilmiyorum göbeğinde bı ağrı var hala bununla alakalı mi bilmiyorum randevu aldım bı bakalım ne oluyo umarım bı parca kalmamistir 🥺 ilk gebelik ve ilk düşük çok üzücü bişey 🥺

Back
X