Gebelikte adet olacakmış gibi ağrı

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
7-8 haftalık varım kalp atışını duyduk çok şükür adet olacakmışım gibi ağrım oluyor tehlikeli değildir umarım hiç ağrım olmazsa da korkuyorum bütün belirtiler gidince kalbi durdu diye böyle olan varmı

Ayy bende öyleyim ya belirtim olmayınca biişey mi oldu ki diyorum belirtim olunca da normal mi acaba diye kısır döngüye giriyorumbende 7 haftalık hamileyim ara sıra adet ağrısı geliyor doktoruma sordum normal dedi Allah korusun anormal şekilde kanlı akıntı olmadığı sürece içini ferah tut

Ben de ilk 3 ayımda sürekli regl olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Rahim yerini almaya çalışıyor siz yine de dinlenmeye çalışın bol bol. Kanama tarzı bir şey olmadığı sürece endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok gibi gözüküyor

Ay inşallah ya ağrısa korkuyoruz ağrımasa yine korkuyoruz

İnşallah canım

ayy ben de böyleydim bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar hep tedirgindim. O ağrıların hepsi normal , rahim genişliyor vücudun bebeğe hazırlanıyor. Kendini ferah tutmaya çalış , güzel düşün :)

Rahim genişliyor hala ağrılarım var 10. Haftadayım. Çok normal

Biran önce hareketlerini hissetmek istiyorum zaten yoksa bu korku çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…