Gebelikte ağda!!Yardım kızlar..

Poison Women

Dünyada evlat gibi insanı kendine çeken, bağ yok
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
489
493
103
2 yıldır ağda yapıyorum suan 20. Haftamdayım bu haftaya kadar ağda yapıyordum ama artık endişeliyim çevremdekiler yapmamamı öneryolar ne yapmalıyım kızlar tecrübeli olanlar varsa lütfen bi fikir verin şimdiden teşekkürler..

Neden yapmamani söylüyorlar sebep neymis?
Bende hamileyim yapıyorum arada cok zor oluyor koafore de gitmek istemiyorum temizluk acisindan ama artık baska caremde yok gitcem mecbur cunku alamiyosun zaten göbekten. Ne şekilde halletcez peki tüyleri

Gebe iken vucüt daha fazla hassas oluyorya bu yüzden gebeliğin son zamanlarına doğru artık yapmamak gerekiyormuş bebek te rahatsız oluyormuş bu durumdan ne kadarı doğrudur bilemem saçma geldi biraz bana.

Saçmalık. Tüy,jilet hep pis ve riskli. Oglumda doguma girene kadar sık sık yaptırdım. Bulantılar yüzünden evden çıkamadıgım ilk 3-4 ay hariç. Acayip de faydasını gördüm. Bu gebeligimde bulantım.uzun sürünce jilete mecbur kaldım 2 kez ve korkunç. Kendimi kuaförüme zor attım. Jilet vurmak biraz sertlestirdigi icin eskisine göre birsz zorlandım ama rahatlıgı paha bicilemez.Agdadaki pürüzsüzlük temizlik yok. Agdanın 3 haftada geldigi duruma jilet neredeyse bir haftaya varmadan geliyor. Zaten doktorlar da erken dogum riski olmadıkca bir sey demiyorlar. Onun da nedenini diyeyim. Hani cinsel doyumda rahimde kasılmaya yol açıyor ya, erken dogum riski olanlarda cinsel organa bu kadar teması bile doğru bulmadıklarından rahim kasılır diye istemiyorlar galiba.

Saçmalık. Tüy,jilet hep pis ve riskli. Oglumda doguma girene kadar sık sık yaptırdım. Bulantılar yüzünden evden çıkamadıgım ilk 3-4 ay hariç. Acayip de faydasını gördüm. Bu gebeligimde bulantım.uzun sürünce jilete mecbur kaldım 2 kez ve korkunç. Kendimi kuaförüme zor attım. Jilet vurmak biraz sertlestirdigi icin eskisine göre birsz zorlandım ama rahatlıgı paha bicilemez.Agdadaki pürüzsüzlük temizlik yok. Agdanın 3 haftada geldigi duruma jilet neredeyse bir haftaya varmadan geliyor. Zaten doktorlar da erken dogum riski olmadıkca bir sey demiyorlar. Onun da nedenini diyeyim. Hani cinsel doyumda rahimde kasılmaya yol açıyor ya, erken dogum riski olanlarda cinsel organa bu kadar teması bile doğru bulmadıklarından rahim kasılır diye istemiyorlar galiba.
Ayne haklısın zira bende ağdadan başka bişi yaptırmak istemiyorum heleki vücudumu yeni yeni alıştırmışken bırakmam bi daha çok teşekkür ederim hepinize :KK54:

Gebelikte ağdanın bi zararı yok ne alaka bebekle saçmalık
Bütün gebeliğim boyunca kendim yaptım çokta rahat ettim sadece 37. haftada oğlum sürpriz yapıp doktorun beklediği tarihten önce gelince acil jilete başvurdum :)

Back
X