Gebelikte Ağrı kesici iğne lütfen yardım:(

aydirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
169
1
116
İstanbul
Merhabalar; Merhaba;18 haftalık gebeyim bugün şiddetli böbrek ağrısıyla doktora gittim böbrek genişlemesi teşhisi kondu ve ağrı kesici diclo....n isimli iğne vuruldu doktor sakıncası olmadığını söyledi ama ben tereddüt içindeyim bu iğnenin bebeğime bir zararı olurmu acaba bu konuda deneyimi olan varmı arkadaşlar pişman oldum vurdurduğuma sancıyı çekseydim keşke:(( :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım doktor zararı yok demişse zararı yoktur korkma içini ferah tut

ah canım benim geçmiş olsun bu hamilelik ne ilginç bi dönem bi bilinmeyene yürüdüğün için herşeyden korkuyo insan genelde ilk hamilelikler tecrübesizliğinde verdiği heycanla herşeyden panik oluyosun ben şimdi 2. kez anne olsam ki inşallah olurum eminim çok rahat olurdum onu yeme bunu içme sağa yatma oturma kalkma..
bende doğumuma 1 kaç hafta kala acillik olmuştum çok çok ağır bi faranjit yaşadım 39 derecelerde ateş bilmem ne bırak ağrı kesiciyi direk antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım hatta doğumdan sonrada devam etti emzirdiğim halde o kadar çok antibiyotik iğneler falan ilaçlar kullandımki kesin bu çocukta bişey çıkacak diyodum şimdi turp gibi bi kızım var maşallah
içini ferah tut canım allahın izniyle yavruna hiçbişeycik olmaz..

bacağıma yapılan ağrı kesici iğne biraz rahatlattı ama 2 gün sonra yine yrüyemez haldeyim. acaba iğneden salınan bebeğe ulaşıyor mu ki ?

6 haftalık gebeydim paylasayim sizede tecrube olsun arkdslar. yerlesme kanamasi diye basladi 16 gune yakin kahve pembe durmadi oysaki yavrum gidecekmis-😥 15 gun sobrasi 4 gune yakin yogin kanamalar basladi adet gibi parçalı 4 .gun avuç ici buyuklugu yumurta kadar kan pirtisi .topu dustu bende acile gittim dogum hanede doktor bakti altan düşmüş dedi kalani alayim mi beklicen kendimi düşsün dedei bende alın dedim Allah size de banada hayirlisini nasip etsin

Back
X