A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 13 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #1 kızlar 33.haftadayım sizdede akıntı varmı???
B bynlmz Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 154 8 46 Edirne 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #2 Bende uzun süredir yeşil renkli akıntı var ama son zamanlarda iyice arttı. Seninki ne renk?
deyyann Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 253 5 296 Niğde 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #3 benim de bir oluyor artıyor bir oluyor hiç bişi yok ama su içmekle alakalı biraz çünkü suyu çok içtiğimde olmuyor suyu azaltınca hem artıyor hem rengi koyulaşıyor
benim de bir oluyor artıyor bir oluyor hiç bişi yok ama su içmekle alakalı biraz çünkü suyu çok içtiğimde olmuyor suyu azaltınca hem artıyor hem rengi koyulaşıyor
Blaurosie Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 1.291 17 0 - Yurtdışı 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #4 hamilelikte akinti normal kizlar..olmasi lazim zatenn..
A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #5 sarıya dönük bi rengi var... oofff insan korkuyo yaaa
minikkuzum 4 erkeğim ve ben:)) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2008 1.451 39 683 Diğer 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #6 bende de var gıcık oluyorum.abartı değil ama var işte.ama doğum yapar yapmaz geçiyor
Z zeitgeist9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2010 405 70 98 Çanakkale 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #7 bende de varzaman zaman artıyo, zaman zaman azalıyo doktor normal dedi.
A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #8 zeitgeist9 .!.: bende de varzaman zaman artıyo, zaman zaman azalıyo doktor normal dedi. Genişletmek için tıkla... aynenn.. zaman zaman artıyo zaman zaman azalıyo
zeitgeist9 .!.: bende de varzaman zaman artıyo, zaman zaman azalıyo doktor normal dedi. Genişletmek için tıkla... aynenn.. zaman zaman artıyo zaman zaman azalıyo
Z zeitgeist9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2010 405 70 98 Çanakkale 16 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #9 ayca_ece .!.: aynenn.. zaman zaman artıyo zaman zaman azalıyo Genişletmek için tıkla... vallaha günlük ped de kullanmıyorum çok sağlıklı değil demişti doktorum. çamaşır makinem benim çamaşırlara çalışıyo bi tek :))
ayca_ece .!.: aynenn.. zaman zaman artıyo zaman zaman azalıyo Genişletmek için tıkla... vallaha günlük ped de kullanmıyorum çok sağlıklı değil demişti doktorum. çamaşır makinem benim çamaşırlara çalışıyo bi tek :))
A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 16 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #10 zeitgeist9 .!.: vallaha günlük ped de kullanmıyorum çok sağlıklı değil demişti doktorum. çamaşır makinem benim çamaşırlara çalışıyo bi tek :)) Genişletmek için tıkla... valla ben günlük ped kullanıyorum.. kokusuz olanlardan aldım... zaten son 1 aydır var ... bazen çok oluyo bazen az... hatta şundan şüpelendim, geceleri hava bazen sıcak bazen soğuk oluyo belimide üşütmüş olabilirim...
zeitgeist9 .!.: vallaha günlük ped de kullanmıyorum çok sağlıklı değil demişti doktorum. çamaşır makinem benim çamaşırlara çalışıyo bi tek :)) Genişletmek için tıkla... valla ben günlük ped kullanıyorum.. kokusuz olanlardan aldım... zaten son 1 aydır var ... bazen çok oluyo bazen az... hatta şundan şüpelendim, geceleri hava bazen sıcak bazen soğuk oluyo belimide üşütmüş olabilirim...