gebelikte akıntı..

gulcan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
426
0
46
İstanbul
selam kızlar ben hamileliğimin 6.haftasındayım ve akıntı problemim var çok azda olsa canımı sıkıyo wcye çıktığımda küşük parmağın ucu kadar bi kahverengi leke bazende pembe leke görüyorum ve kasık ağrılarım oluyo akşamları genelde bitkin düşüyorum normal mi yardımcı olursanız sevinirimmm..

iki gebelik gecırdım ilki sorunsuz cok guzeldi
ikincisinde senin gibi belirtiler maalsef bas gosterdi ve sonucunda bebegımın 9 haftada kalbi durdu.ve maalesef parsıyel mol gebelikmiş
seninki öyledir diye demiyorum ama askıya alınacak ve burdan soylenecek bır sey degıl bence doktora hemen görünmelisin
doktor takibindemisin peki

bende de yerleşme kanaması oldu işte.kahverengi düne kadar günde bir damla gibi birşey.ne kadar sürüyor acaba eşim doktora sorcak bugün..hastanede çalışıyor.akıntıda var.sanki normal gibime geldi.

benimde normal gibime geliyo 17 sinde randevum var sorucam doktora şimdide tecrübelilere danışıym dedim kızlar çok az geliyo ama canım sıkılıyo buna tabi sorucamm

bende de yerleşme kanaması oldu işte.kahverengi düne kadar günde bir damla gibi birşey.ne kadar sürüyor acaba eşim doktora sorcak bugün..hastanede çalışıyor.akıntıda var.sanki normal gibime geldi.

canım kaçıncı haftadasın ki yerleşme kanaması olduğunu doktorun mu söyledi benimde normal gibime geliyo bu durum aslında ama tedirginlik yaratmıyo değil://

canım kaçıncı haftadasın ki yerleşme kanaması olduğunu doktorun mu söyledi benimde normal gibime geliyo bu durum aslında ama tedirginlik yaratmıyo değil://

canım ben adet oldum sanmıştım ama yerleşme kanaması imiş.şüphenelip doktora gittiğimde gebesin ve çok yeni iki gün sonra gel dedi.
gittim dört haftalık gebesin dedi cmtsi günü.anladın.daha çok yeni adet oluncada zaten yedi gün sürüyordu kanamam.düne kadar vardı bugün birşey yok normal bence.yüz görme oluyor korkma tamam.

cuma günü sorucam doktoruma bunu inşallah mühim sıkıntı yaratıcak bi durum yoktur ya (

cuma günü sorucam doktoruma bunu inşallah mühim sıkıntı yaratıcak bi durum yoktur ya (

ben hiç böyle birşey yaşamadım canım .en iyisi doktora gitmek tabi gideceğim demişsin zaten Allah korktuğuna uğratmasın umarım normaldir.

tamam canım sor bakalım yaz buraaya

gittim doktoruma çok şükür hiç bişey yok herşey yolunda ağrılar kasılmalar olabilir rahim genişliyo dedi akıntıyı sordum kahverengi normalmiş yerleşiyo olabilir kırmızı ve miktarı artmadıkça korkma dedi bi sorun olsa ultrasonda çıkıyo zaten dimi??? Kalp atışını aldık bebeğimin çok şükür içim rahatladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…