gebelikte akıntı

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
arkadaşlar gebelikte beyaz kokusuz biraz sıvı akıntı normal mi?vajinada kaşıntı falan yok ama. gebelikte akıntı olmaması mı lazım yoksa az miktar akıntı normal mi

Geçen gün bende de olmuştu o akıntı biraz araştırdım ve normal olduğunu gördüm canım kafana fazla takma

Akıntıı gayett normall bi durum ama akıntıyla birlikte yanma,kaşıntı,ağrı varsa veya akıntının rengi yeşil vs. olursa o zaman dikkat etmeniz lazımm onun dışında çok normal..

teşekkür ederim arkadaşlar. koku kaşıntı ağrı falan yok allaha şükür. insan normal olduğunu bildiği halde burada da aynı cevabı alıp rahatlamak istiyor belkide

aynı durum bende de var özellikle idrara sıkışık olduğum zamanlarda yada çok yorulduğum günlerde artma söz konusu önce idrar yolu enf. gözlendi antibiyotik kullandım ama şimdi doktor takmıyor normal diyor bende üstelemiyorum hemşiremiz normal diyor...

Merhaba bayanlar. Ben de de dün başlayan koyu sarı bir akıntı var. Ama kaşıntı yanma vs başka birşey yok.
Rengi epey koyu sarı. Dün aşırı yoruldum ve çok su içemedim. Bundan dolayı olabilir mi ? Bir sıkıntı olmaz değil mi ? Daha çok başındayım hamileliğimin

Enfeksiyon olabilir ki bende o çıktı hamile kaldığım ilk ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…