Gebelikte akupunktur uygulanması

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba kizlar
esim cok israr ediyor ben en basta istemedim.ama simdi halimi gördükce dogumun daha kolay olur diyor..is yerinde akupunktur yaptiranlardan olumlu seyler duymus...bana bunu yapmak isteyen hebame ( ebe) israr etti..ilk bebegi olanlara öneriyorum dedi..dogumun daha rahat olacak bebek daha rahat cikacak dedi..rahim daha kolay ve rahat aciliyormus..Gülben Ergen de yaptirmis.....zaten 36. haftadan sonra baslaniyor yapilmaya..sizlerden yaptiranalr varmi?
ben karar veremiyorum..birde ücretli sigorta karsilamiyor:) gerci o önemli degil de bilmiyorum karar veremedim...bilgisi yada tecrübesi olanlar var mi acaba
?

Son düzenleme:

canim ben 3 hafta oldu baslayali akupunktura,banada hastanede ebe tavsiye etti,3 hafta her pazartesi yaptirdim,yalniz ücretsiz yapiliyo bizim burda,sen hangi ülkede yasiyorsun,ben almanyadayim,hic tereddüt etme,acimiyo zaten,anlamiyosun bile,20 dk sürüyo,hepsi bu,yaptiranlarin cok memnun oldugunu söyledi hebame

ama Almanyada kasse ödemiyor ki hayret..senin sigorta farklimi acaba? neyse parayi gectim heyecanliyim yarin basliyor esim hebameyle konustu yarim gelyior eve..bana anlatirmisin vaktin varsa? nasil oluyor?

ama Almanyada kasse ödemiyor ki hayret..senin sigorta farklimi acaba? neyse parayi gectim heyecanliyim yarin basliyor esim hebameyle konustu yarim gelyior eve..bana anlatirmisin vaktin varsa? nasil oluyor?

vallahi bizim burda ücretsiz yapiliyo,krankasseyla alakasi yok yani,ben hastaneye gidiyorum yaptirmaya,ilk hafta ayaklarimdan soktular 4 tane igne,öbür ikisinide el bileklerimden yapti,igneler cok ince,20 dk sürüyo,acimiyo hic,yaptiranlarin dogumu kolay geciyomus,insallah bizimde öyle olur,bebege falan bi zarari olur diye korkuyosan hic korkma,zaten ebede anlatir nasil olacagini,yararlarini,

yok canim yanar diye korkuyorum birde faydasi olurmu diye bakalim..yaptiranlar faydasini gördüklrini söylüyorlar..dedigin gibi insllah bizde faydasini görürüz..hastanede de ucretli ..ne gicik demeki bazi yerlerde farkli..seans 15 eu.. hebame evie gelecek..hastaneye gitsemde 15 eu..evime gelsin hebame daha iyi :)
siz 40. haftaniza girmissiniz..eli kulaginda hayirli dogumlar dilerim..bir nefeste kurtulun insallah :)

cokta pahali degilmis,yaptirmaya deger diye düsünüyorum,sonucta kaybedecek biseyin yok,,dogumdan sonra yazarim buraya faydasi olup olmadigini,bende bekliyorum bakalim,ara ara ufak sancilar gelip gidiyo ama daha gelecege benzemiyo,yarin terminim var bakalim,nazli cikti bizim kiz,rahati iyi heralde,yarin yaz seansin nasil gectigini,allaha emanet olun

tamam yazarim ...deger insallah esimin israri :):) benimde kiz bu arada ve ilk bebegim:) sizde Allaha emanet olun :)

poti ;

hebame geldi gitti..hic canim yanmadi..20 dk sürdü..haftaya tekrar gelecek..pisman olmayacksin diyor bende insallah dedim..guzel gecti..benim icinde ilk deneyim:) umarim doguma gercekten faydasi dokunur:)
bu arada bana yanit verdiginiz icin tesekkür ederim..
bu arada madem Almanyada yasiyorsunuz size birsey söyleyim..DM, Schlecker ve Rossmann a anmeldung yaptiniz insallah..dogum öncei dogum sonrasi hediye paket veriyorlar..eve gutschein indirim kuponu vs gonderiyorlar..milupa , hipp , pampers vs bunlarda var..ben haberiniz yoksa soyleyim dedim..dogurmada önce :)

bak gördünmü bosuna tedirgin olduninsallah faydasi olacak ben inaniyorum,yapmadim anmeldung ,dogurmazsam yarina kadar rossmanda yaparim yarintesekkür ederim,demek ilk bebegin,benim ikinci,bir tanede oglum var,9 yasinda,bugün günüm bitti benimde,ara ara sancilarim oluyo,insallah bir an önce dogururum,kizimi kucagima almak icin sabirsizlaniyorum,kendine ve bebegine iyi bak,:80:

internetten online yap 3 ünede..özellikle rossmann pakedi cok guzel. gidip kendin aliyorsun..simdi yap cunku dogum öncesi pakedi alabilirsin..sonrada dogumsonrasi icin ayri paket:)
insallah faydasi olacak :):) esim fotomuzua cekti :) komikti :) ben memnundum walla.dogumda görecegiz bakalim :)
sizde kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…