- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Ben xyzal ve allegra kullanırdım hep özellikle yaz aylarinda, Dr.um ölüyorum artık dersen aksamlari alabilirsin demisti ama hic almadim. Ataklar tutunca girip banyo yapıyorum yavasliyor. Tabii kıs olmasinin avantajı oldu hamilelikte. Alerji ilaclar B grubu, dediğin gibi o yüzden bir sıkıntı olacagini sanmiyorum.
Bence dr.unuzu dinleyin, bir sıkıntı olacak olsa söylerdi. Cok takmayın kafanizaKullanmasam ya erken dogum olursa diye korkuyorum. Yada zarar verirsem . Riskli gebelikte ilac birakmak mantikli mi acaba. Canim sikkin bu duruma
Kadin dogumcu Eger dr sakıncasi olmadığını soylediyse kullanabilirsin dedi. Baska yorumda bulunmadi. Ya beni anlamiyor dr um icim rahat degil Detaylica konuşmuyor.Bence dr.unuzu dinleyin, bir sıkıntı olacak olsa söylerdi. Cok takmayın kafaniza
Kadin dogumcu. Gittigin dr sakincasi yok dediyse kullan dedi. Yorum getirmrdi ilacaGecmis olsun..arti eksi yonuyle bakiyorlar.demek ki size lazim.kadin dogum dr nuz ne diyor...danistiniz tevekkul edecegiz ins birsey olmaz
benim kadin dogum doktoru da oyle ..her konuda bilgileri olmayabiliyorKadin dogumcu. Gittigin dr sakincasi yok dediyse kullan dedi. Yorum getirmrdi ilaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?