Gebelikte alerji haplari

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Gebeligimin 16 haftasindayim bu surece kadar singular 10 mg kullandim .Capa uni. Dr kullanabilcegimi soylemisti Fakat yinede endiseliyim kullandigim için. Icmedigimde oksuruk ve siddetli hapsuruk krizlerim oluyor Kanama olabiliyor. Zaten su zamana kadar dusuk riskiyle mucdele ettim .B sinifi ilacim vitaminden sonra guvenebilcek ilacmis..kullanmak dogru bi kararmiydi bilemiyorum :'(

Gecmis olsun..arti eksi yonuyle bakiyorlar.demek ki size lazim.kadin dogum dr nuz ne diyor...danistiniz tevekkul edecegiz ins birsey olmaz

Ben xyzal ve allegra kullanırdım hep özellikle yaz aylarinda, Dr.um ölüyorum artık dersen aksamlari alabilirsin demisti ama hic almadim. Ataklar tutunca girip banyo yapıyorum yavasliyor. Tabii kıs olmasinin avantajı oldu hamilelikte. Alerji ilaclar B grubu, dediğin gibi o yüzden bir sıkıntı olacagini sanmiyorum.

Ben oksurup hapsurunca kanamam artiyordu diye hep kullandim. Ya bisey olursa diye cok korkuyorum. Kullanmasam alisirmiydim acaba bi gece icmicem bakalim ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…