Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, gebelikte hangi alerji ilacını kullanıyorsunuz? Normalde desmont kullanıyorum geçen gün doktorum allerset verdi fakat hiçbir etkisi olmadı.
Merhaba arkadaşlar, gebelikte hangi alerji ilacını kullanıyorsunuz? Normalde desmont kullanıyorum geçen gün doktorum allerset verdi fakat hiçbir etkisi olmadı.
Canım bende desmont ya da mondes kullanıyordum doktorum hiç bir şekilde alerji ilacı kullanmayacaksın dedi. Enteresan bir şekilde alerjim hiç nüksetmedi Halime olduğumu bilmeden kullanmaya devam etmiştim. Doğumumdan 5. Ayı geride bırakıyorum maşallah hala alerjim ortalarda yok şükürler oldun inşallah sen de ilaç kullanmadan bu süreci güzellikle atlatırsın Sağlıkla gelsin bebeğin
Ben de gebelikten önce Levmont kullanıyordum alerjik astım hastasıyım. Öğrenince bıraktım. İlk 2 hafta çok zorladı hatta hava temizleme cihazı da aldım o çok iyi geldi. Şimdi tamamen geçti alerjim. Astım ilacımı bile arada kullanıyorum ki günde en az 1 kere kullanırdım. Kedi köpek alerjim devam ediyor ama evde beslemediğim için rahatsız etmiyor.