- 2 Mayıs 2024
- 269
- 57
- 18
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
Arkadaşlar perşembe beta hcg 18.80 çıktı iki gün arayla 47 - 90 bugün de 180 çıktı doktor alttan muayene etmek istiyor ama kese gözükür mü deneyimi olan paylaşabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
180 ile görünmezArkadaşlar perşembe beta hcg 18.80 çıktı iki gün arayla 47 - 90 bugün de 180 çıktı doktor alttan muayene etmek istiyor ama kese gözükür mü deneyimi olan paylaşabilir mi
Değer 180 ise görünmez henüz çok erken son adet tarihinin ilk gününden hesaplayın 5 buçuk haftalıkken gidin karından görünmezse vajinal usg ile görünür mutlaka. Benim rahmim ters olduğu için 7. Haftaya kadar vajinal usg ile görmüştüm meselaArkadaşlar perşembe beta hcg 18.80 çıktı iki gün arayla 47 - 90 bugün de 180 çıktı doktor alttan muayene etmek istiyor ama kese gözükür mü deneyimi olan paylaşabilir mi
180 ile görünmez
Doktor öyle diyince istemedim bende açıkçası daha çok yeni çünkü haftaya kadar bekleyeceğim olacak olan her türlü olur zaten Nasip , teşekkür ederimDeğer 180 ise görünmez henüz çok erken son adet tarihinin ilk gününden hesaplayın 5 buçuk haftalıkken gidin karından görünmezse vajinal usg ile görünür mutlaka. Benim rahmim ters olduğu için 7. Haftaya kadar vajinal usg ile görmüştüm mesela
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla artar her şeyiVajinalden 1500-2000de görünüyor, 5 bin gibi karından görülüyor. Ben hayatımda ilk kez hamilelikte alttan muayene oldum acımadı ama korktum şimdi olsa beklemesi zor olsa da beklerdim. Ama bebeğin kesesini mutlaka görmek gerekiyor Allah korusun dış gebelik vs olabilir erkenden fark edilmesi avantajlı. Yukarıdaki kullanıcının söylediği gibi bekleyin değer 5 bin civarı olunca gidin alttan da olsa baktırın mutlaka.
aaaa masallah sana ya cok sevindim. Gebe kalmak için neler yapmalı diye hep konuların olurdu oradan hatırladım sizi. Cok sevindim gebe kalmanıza allah sağlıkla ilerletsin masallah.Arkadaşlar perşembe beta hcg 18.80 çıktı iki gün arayla 47 - 90 bugün de 180 çıktı doktor alttan muayene etmek istiyor ama kese gözükür mü deneyimi olan paylaşabilir mi
Yaaa çok teşekkür ederim , iki buçuk sene doğal yolla kalınca hep panik halindeyimaaaa masallah sana ya cok sevindim. Gebe kalmak için neler yapmalı diye hep konuların olurdu oradan hatırladım sizi. Cok sevindim gebe kalmanıza allah sağlıkla ilerletsin masallah.
Senin degerlerinde alttan muayene ile görmesi cok cok zor. benim degerim 117 lerde iken dr alttan muayene yaptıgında gebelik yolları oluşmuş dış gebelik şüphesi yok diyip göndermişti. gerek var mı dersen panil endişe ediyorsan şimdiden baktırmak bekleme açısından rahat olur. 1500 üzeri olunca kese vajinal ultrasonda görünüyor. karın ultrasonları için biraz dah beta beklemek gerekiyor. en az 5000 üzeri lazım.
Stres yapma rutin hayatına devam et bol bol dua et tebrik ederim.
başlarda yerleşme kanaması oluyor. daha cok başı erken öğrenmenin de tek sıkıntısı bu işte beklemek zor geçiyor. merak etme ama... bol bol dinlen sağlığına dikkat et kanamanı takip et. Çok başında drlar bunu söylüyor hep. sağlıklı ise ilerlesin insallah. bence senin artışlarında iyi aslında sen iki gün sonra tekrar verince netleşir.Yaaa çok teşekkür ederim , iki buçuk sene doğal yolla kalınca hep panik halindeyimkanama geldi tekrar baya peçeteye o yüzden gittim mecbur baktı alttan rahim duvarın gayet iyi kalınlaşmış kese oluşabilir dedi rahimde kanama alanı yok dedi yumurtalıklarda normal dedi kese gözükmüyor tabi daha ama 90 olan değer 180 değil de 250 falan olması lazımdı bi tık düşük biyokimyasal olabilir çok kanama olursa dedi moralim bozuldu , böyle 90 dan 180 e çıkıp gebeliği ilerleyen yok mu acaba
![]()
Doktor bi tık düşünce tedirgin oldum sonra alttan muayene olduğum için pişman oldumbaşlarda yerleşme kanaması oluyor. daha cok başı erken öğrenmenin de tek sıkıntısı bu işte beklemek zor geçiyor. merak etme ama... bol bol dinlen sağlığına dikkat et kanamanı takip et. Çok başında drlar bunu söylüyor hep. sağlıklı ise ilerlesin insallah. bence senin artışlarında iyi aslında sen iki gün sonra tekrar verince netleşir.
drlar her ihtamli söylüyor. sağlıklı ise ilerlesin insallah. beklemeye devam. Demekki doğal olarakta gebe kalabiliyormussunuz. Stres herşeyi cok etkiliyor.Doktor bi tık düşünce tedirgin oldum sonra alttan muayene olduğum için pişman oldumgerçi yiyecek ekmeği varsa zaten ne olursa olsun dogacak bakalım inşallah
![]()
En azından onu görmüş oldum hiç doğal yolla ihtimal vermiyordum gerçektendrlar her ihtamli söylüyor. sağlıklı ise ilerlesin insallah. beklemeye devam. Demekki doğal olarakta gebe kalabiliyormussunuz. Stres herşeyi cok etkiliyor.
allah nasip edince ne engel olabilir kiiii. Dua edelim sağlıkla gelsin.En azından onu görmüş oldum hiç doğal yolla ihtimal vermiyordum gerçekten
Benim değerlerim böyleydi ve 12.haftadayız canını sıkma hiçYaaa çok teşekkür ederim , iki buçuk sene doğal yolla kalınca hep panik halindeyimkanama geldi tekrar baya peçeteye o yüzden gittim mecbur baktı alttan rahim duvarın gayet iyi kalınlaşmış kese oluşabilir dedi rahimde kanama alanı yok dedi yumurtalıklarda normal dedi kese gözükmüyor tabi daha ama 90 olan değer 180 değil de 250 falan olması lazımdı bi tık düşük biyokimyasal olabilir çok kanama olursa dedi moralim bozuldu , böyle 90 dan 180 e çıkıp gebeliği ilerleyen yok mu acaba
![]()
Ay inşallahBenim değerlerim böyleydi ve 12.haftadayız canını sıkma hiçeğer rahim kalınlaştıysa normal gebeliktir benim de 8mmdi ilk baktıklarında gayet iyi muhtemelen yerleşiyor demişti. Dış gebelikte rahim kalınlaşmıyormuş. Kimyasalda da böyle yükselmezdi gayet 2 kat artmış
Benim değerlerim böyleydi ve 12.haftadayız canını sıkma hiçeğer rahim kalınlaştıysa normal gebeliktir benim de 8mmdi ilk baktıklarında gayet iyi muhtemelen yerleşiyor demişti. Dış gebelikte rahim kalınlaşmıyormuş. Kimyasalda da böyle yükselmezdi gayet 2 kat artmış
Yumurtalık çapları gibi geldi bana sanki, rahim kalınlaşması için endometrium ifadesini kullanıyorlarSağ 30 x 15 m Sol 32 x 22 mm rahim
Benim ne demek oluyo acaba