gebelikte amniotik bant izlenmesi

sedefkerem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
2
0
16
35
Bolu
Arkadaslar 14 haftalık gebeyim.doktorum amniotik bant izledi ultrosanda ankaraya sevk etti ordaki doktorda onayladı.Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne olur beni aydınlatın.Neler olacak bu durumda olan varmı ya da bu şekilde doğum yapan....

Merhaba suyun konusunda bir bilgi verdiler mi? benim suyum normal sınırın altındaydı 19. haftada, suyumda sızıntı yoktu ama hep azdı, hangi şehirdesin? Bunları yazarsan yardımcı olmak isterim. Ben sağlıklı bir doğum yaptım bu arada

merhaba
suyum normal dediler.boludayım acıkcası çok korkuyorum benim ve bebeğimin başına ne gelecelek diye teşekkürler bu arada biraz olsun su serpildi

merhaba
suyum normal dediler.boludayım acıkcası çok korkuyorum benim ve bebeğimin başına ne gelecelek diye teşekkürler bu arada biraz olsun su serpildi
Canım suyun normal ve sızıyor mu doğru mu anladım ? Bir perinatologa göründün mü? Korkma benim bebeğime bir prof ölür dedi, ben de bir perinatoloji uzmanı profa gittim, beni moral olarak düzeltip, suyumu bile artırdı. bol bol hindistan cevizi suyu havuç suyu ve zemzem suyu iç. benim suyum %11 idi bunları içtim bi müddet sonra %38 oldu. Ve kızım şu anda dünya tatlısı 9 aylık oldu bile teyzesi :)

Ben yanlış anlamışım canım durumu, amniyotik bantla sıvı takibi yapıldı zannettim. Ankaraya kime sevkettiler, benim doktorum çok iyiydi düşünürsen bi muayeneye gelebilirsin, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Perinatoloji Bilim Dalı Başkanı Mete TANIR, baba gibi candan benim çocuğuma ölür demişlerdi Mete hoca bi kere moralmen düzeltti beni, şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…