Gebelikte amniyotik sıvının fazla olması

Elifim0713

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
183
100
28
39
18 haftalık hamileyim doktor amniyotik sıvı biraz fazla ama ćok değil dedi şekere bakalım dedi. Tedirgin oldum. Böyle sıvı fazlalığı olup sağlıklı doğum yapan oldu mu ya da ne gibi sonuclar doğurur acaba

Oldu tabi. Bu sağlıklı doğumu engelleyen bir şey değil ki. Şeker muhtemelen, diyet onerecektir doktorun.

18 haftalık hamileyim doktor amniyotik sıvı biraz fazla ama ćok değil dedi şekere bakalım dedi. Tedirgin oldum. Böyle sıvı fazlalığı olup sağlıklı doğum yapan oldu mu ya da ne gibi sonuclar doğurur acaba
Merhaba, bende geçtiğimiz çarşamba detaylı ultrasona girdim. Almanya’da yaşıyorum. Doktor Amniyotik sıvının biraz fazla olduğunu söyledi. Bu arada bu doktor benim kendi doktorum değil detaylı ultrason konusunda uzman bir doktor olduğu için kendi doktorum yönlendirdi. Çünkü organ kontrolünde bebeğimin alt bacak kemiklerine bakamamışlardı çok hareketliydi diye. Her neyse bu yönlendirdikleri doktor herşeye yeniden baktı vs. Ölçüler vs herşey yolunda dedi ama Amniyotik sıvının biraz fazla olduğu söylendi. Bende insülin direnci var yani hamilelikten önce de vardı o yüzden doktorum tekrar şeker yüklemeyi yasaklamıştı ama bu yönlendirdiği doktor tekrar şeker yükleme yaptırmamı önerdi çünkü ilaç kullanıyorum şeker için ve amniyotik sıvının bu yüzden yüksek olabileceğini söyledi. Kendi doktorumdaki randevum 13 gün sonra. Bende az önce öylesine merak edip internette baktım bu sıvı neden yüksek olur diye ama açıkçası biraz korktum tecrübesi olup paylaşan olursa sevinirim

Back
X