- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Arkadaşlar hamilelikte ilk 3 ayda depresyon anksiyete ilacı kullanan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki cok kuvetliydi paksera diye bi ilac bende cok zorlandim kabuslar istahsizlik sonir stres bi ton etki olustu ama yolu yoktu hamileyken bir cok ilac kullanilmiyor agri kesici olarak bile paroldan minosetten baska ilac icemiyosun heleki psikolojik ilaclar kesinlikle kullanilmamali bence doktoruna danismadan ilac alma hemen bi randevu al git bakalim ne diyecekSenin ilacın neydi cnm bende aniden kestim ve mahvoldum ağzima lokma koymuyorm sürekli anksiyete
Cnm benim ki de pàkserà 30 mg. Ve suan durumumu anlatamam sana iştah desen sıfır 3 hafta oldu ilacı bırakalı 6 Kilo verdim ve sıkıntı stres korku kaygı tavan yaptı. Sen gebelik boyunca 9 ay mi ilaç kullanmadin. Ben nasıl yapcam 9 ay. Sen nasıl atlattın o dönemi paylaşır misin biraz lütfenBenimki cok kuvetliydi paksera diye bi ilac bende cok zorlandim kabuslar istahsizlik sonir stres bi ton etki olustu ama yolu yoktu hamileyken bir cok ilac kullanilmiyor agri kesici olarak bile paroldan minosetten baska ilac icemiyosun heleki psikolojik ilaclar kesinlikle kullanilmamali bence doktoruna danismadan ilac alma hemen bi randevu al git bakalim ne diyecek
Bugün dr à gittim katiyen yazmadı ne yapcam bilemiyorum 3 ayrı dr à gittim 3u de yazmadıBenimki cok kuvetliydi paksera diye bi ilac bende cok zorlandim kabuslar istahsizlik sonir stres bi ton etki olustu ama yolu yoktu hamileyken bir cok ilac kullanilmiyor agri kesici olarak bile paroldan minosetten baska ilac icemiyosun heleki psikolojik ilaclar kesinlikle kullanilmamali bence doktoruna danismadan ilac alma hemen bi randevu al git bakalim ne diyecek
Bugün dr à gittim katiyen yazmadı ne yapcam bilemiyorum 3 ayrı dr à gittim 3u de yazmadı
Kullanılabilen düşük dozda ilaçlar var ilk 3 aydan sonra özellikle kullanılabiliYo.Bu tarz ilaçlar kullanılmıyor bunu öğrenmişsiniz, cahil bi doktora denk gelseniz yazsa kullanacakmısınız?
Ama siz üç aylık değilsinizKullanılabilen düşük dozda ilaçlar var ilk 3 aydan sonra özellikle kullanılabiliYo.
Evet ebeyım ben zaten bilgi amaçlı gittim 3 aydan sonra kullanàbilir miyim diye ve ilaçtan ziyade terapi desteği için gittim ama 3 doktor da 9 ay boyunca kullanma terapi al dediAma siz üç aylık değilsiniz
Üstelik siz ebe değilmiydiniz
Çok heyecanla bekliyordunuz bebeği ordan hatırlıyorum siziEvet ebeyım ben zaten bilgi amaçlı gittim 3 aydan sonra kullanàbilir miyim diye ve ilaçtan ziyade terapi desteği için gittim ama 3 doktor da 9 ay boyunca kullanma terapi al dedi
Tsk ederim deneyeceğim inşallahÖnce sakin olun.
İlaç birden kesilimce yoksunluk yaşıyor olabilirsiniz anksiyetenin yanısıra.
Şu an alabileceğiniz şey terapi ve nefes egzersizleri. Bu meseleyi zihninizde halledebilirsiniz.
Evet çok heyecanlà büyük mutluluklâ bekliyordum yanlız ilacı öğrenir öğrenmez kestim buda bende büyük travma ya sebep oldu öyle ki intiharı bile düşünür oldum bir kaç haftada hersey tepe takla oldu. Yemek bile yiyemyorum çok üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğe bunu yapıyorum diyeÇok heyecanla bekliyordunuz bebeği ordan hatırlıyorum sizi
Herşey çok güzel olacak
Öyle düşünün
Bu sadece bir süreç
Kendinizi telkin edin
Tsk ederim deneyeceğim inşallah![]()
Nefes egzersizı olarak özel bir teknik önerebilir misiniz yada rica etsem link atabilir misin. Psikolog randevum haftaya pazartesi bu süreçte bu egzersizı yapayımBende de anksiyete var panik yaparsanız azar iyice. Şimdi atak gelecek şimdi o eski şekle bürüneceğim diye pusuda beklemeyin.
Geçmiş olsun
Sen şuan hiç beslenmesen bile o depolarından faydalanır çok küçük dahaEvet çok heyecanlà büyük mutluluklâ bekliyordum yanlız ilacı öğrenir öğrenmez kestim buda bende büyük travma ya sebep oldu öyle ki intiharı bile düşünür oldum bir kaç haftada hersey tepe takla oldu. Yemek bile yiyemyorum çok üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğe bunu yapıyorum diye