Gebelikte anksiyete ilaç kullanımı

Nefes egzersizı olarak özel bir teknik önerebilir misiniz yada rica etsem link atabilir misin. Psikolog randevum haftaya pazartesi bu süreçte bu egzersizı yapayım

Klasik sağlıklı nefes alma.
Gözlerinizi kapatın derin derin burnunuzds soluk alıp ağzınızdan verin (ebru şallının pilates videolarında olduğu gibi)
Sakinleşinceye kadar bunu yapın.
Ek olarak hazır miniği de beklerken örgüye başlamak da sizi sıkıntıdan uzaklaştırır. Eliniz boş olmasın hiç.
Bu şekilde belirli bir dönemi atlatırsanız çok daha iyi hissedersiniz.
Şu an normalden daha kötüsünüz çünkü ilaç istiyor beyniniz. Az biraz sabredin bu şekle de uyum sağlayacak vücut.

Lütfen yemek yiyememeyi ve kilo vermeyi takmayin kafanıza. Ben 38.haftadayim hala yoğun şekilde istifra ediyorum, ne yesem durmuyor midemde. Bebeginiz beslenir hic üzülmeyin.
Bebeginiz için birseyler dikin veya örün. Meşgul edin kendinizi. Gebelik kurslarina, gebelik pilatesine yazılın. Yalnız ve mesguliyetsiz kalmayın.

Evet ebeyım ben zaten bilgi amaçlı gittim 3 aydan sonra kullanàbilir miyim diye ve ilaçtan ziyade terapi desteği için gittim ama 3 doktor da 9 ay boyunca kullanma terapi al dedi

Zaten ebeymişsiniz siz gebelikte normal sağlıktaki insanların bile şuanki ruh halinizle paralel tepkiler verdiğini bilirsiniz hemen bunu rahatsızlığınıza yormayın

Klasik sağlıklı nefes alma.
Gözlerinizi kapatın derin derin burnunuzds soluk alıp ağzınızdan verin (ebru şallının pilates videolarında olduğu gibi)
Sakinleşinceye kadar bunu yapın.
Ek olarak hazır miniği de beklerken örgüye başlamak da sizi sıkıntıdan uzaklaştırır. Eliniz boş olmasın hiç.
Bu şekilde belirli bir dönemi atlatırsanız çok daha iyi hissedersiniz.
Şu an normalden daha kötüsünüz çünkü ilaç istiyor beyniniz. Az biraz sabredin bu şekle de uyum sağlayacak vücut.
Daha da kötüye giderim diye çok korkuyorum aklımı kaybetmem dimi düzelir miyim

İntihar düşüncesi bile artık normal geliyorken insan herseyi düşünebiliyor yasamayan bilemez bu durumu ben sizden daha duyarlı bir yorum beklerdim

İyi bir hekimden randevu alın, düşüncelerinizden ve hamile olduğunuzdan bahsedin; bebeğinize zarar vermeyecek dozda bir ilaç yazacaktır. Bu tarz ilaçlar kafaya göre alınıp kafaya göre bırakılmaz. X kişinin bırakması gereken ilacı sizin kullanmanız gerekebilir ya da size iyi gelmeyecek ilaç Y kişiye iyi gelmiş olabilir. Bünye meselesi o yüzden buradakilere danışarak ilaç almayın ya da bırakmayın. Geçmiş olsun, sağlıklı doğumlar dilerim.

İyi bir hekimden randevu alın, düşüncelerinizden ve hamile olduğunuzdan bahsedin; bebeğinize zarar vermeyecek dozda bir ilaç yazacaktır. Bu tarz ilaçlar kafaya göre alınıp kafaya göre bırakılmaz. X kişinin bırakması gereken ilacı sizin kullanmanız gerekebilir ya da size iyi gelmeyecek ilaç Y kişiye iyi gelmiş olabilir. Bünye meselesi o yüzden buradakilere danışarak ilaç almayın ya da bırakmayın. Geçmiş olsun, sağlıklı doğumlar dilerim.
Tsk ederim anlayışınız ve iyi dilekleriniz için suan 6. Haftamda yım ve 6 hafta daha sonra ilk 3 ayı atlatmış olacağım sabretmek istiyorum beynim müsade ederse Allah in izniyle. Dayanabildğm yere kadar gideceğim bebeğim için dua edin tsk ler

Tsk ederim anlayışınız ve iyi dilekleriniz için suan 6. Haftamda yım ve 6 hafta daha sonra ilk 3 ayı atlatmış olacağım sabretmek istiyorum beynim müsade ederse Allah in izniyle. Dayanabildğm yere kadar gideceğim bebeğim için dua edin tsk ler

İkinizin de bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olmanızı diliyorum. :)

Back
X