Gebelikte antibiyotik kullananlar bakar mısınız lütfen

pnarserkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
6
2
1
31
selamun aleyküm canlar Ayagimda ciban cikti intihapli dun acile qittim ayaqim bayaa sisti doktora 6 haftalık gebe olduqumu syledim antibiyotik we parol werdi bide krem sonrasinda pansumana yonledndirdi korkuyorum bende antibiyotik werdi qebe olduqumu tekrarladim bu zarar wermez dedi sizce bisey olur mu ilk gebeliğin dusukle sonuclandi bunu da kaybetmek istemiyorum 😥

selamun aleyküm canlar Ayagimda ciban cikti intihapli dun acile qittim ayaqim bayaa sisti doktora 6 haftalık gebe olduqumu syledim antibiyotik we parol werdi bide krem sonrasinda pansumana yonledndirdi korkuyorum bende antibiyotik werdi qebe olduqumu tekrarladim bu zarar wermez dedi sizce bisey olur mu ilk gebeliğin dusukle sonuclandi bunu da kaybetmek istemiyorum 😥
Kendi doktorunuza sormadan kullanmayın derim

Doktorum izinli telde yok burda özelde bile randewu sikinti kadin doquma qostermeden kullanmicam cunku korkuyorum ilk gebeliqim dusukle sonuclandi bu bebeqimi de kaybetmej istemiyorum zaten yine mi dusecek korkusuyla stresiyke kendimi yiyip bitiriyorum bide ayaqim sisti yaa

Ayağınızdaki iltihapın kana karışması da aynı şekilde riskli. Gideceğiniz başka kadın doğum uzmanı yok mu? Ya da ilacın prospektüsünü internetten bulabilirsiniz, hamilelikte kullanımı ile ilgili bilgi yazıyordur

Ayaqimm ole sisti ki intihaptan burda doktor sikintisi war ozelde bile randewu zor aciline qittim buqun acilde kadin doqum uzmani yok ozelin ole sey mi olur die tartıştım hatta acildeki antibiyotik yazan doktor hamile oldqumu bilerek werdi zarari olmaz dedi buqun de sislik inmese mecbur icecem bi kac qun qecerse birakirim zaten

Ben 14 haftalık hamileyken safra kesesi ameliyatı oldum. Ve daha sonra kesi yeri enfeksiyon kaptı. Yaklaşık 1ay antibiyotik kullandım. Tabii bu antibiyotiği kendi doktorumun onayı ile kullandım. Kadın doğum doktorum enfeksiyonun gebelikte bebek için çok büyük bir stres kaynağı olduğunu antibiyotik kullanmamın daha iyi olduğunu söylemişti.

Benim de 10 gün kadar önce bacağımin kenarında çıktı doktor antibiyotik verdi hem krem hem ilac
Kremi birkac defa kullandım ilacı içmedim
Sogani pişirip iltihapli yere sarıp bir gece bekleyin iltihabi patlatiyor ve akiyor ben öyle yaptım sogan da doğal antibiyotik cunku

Back
X