Gebelikte arko krem kullanımı

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
46
Merhaba kızlar, ellerim çatlıyor ve normalde arko krem sürerdim eskiden olsa. Ama şimdi gebeyim ve endişe ediyorum. Varmı aranızda kullanan ?

Arkodan ne olacakki?
Ilk defa duydum. Nemlendirici nihayetinde..

Merhaba kızlar, ellerim çatlıyor ve normalde arko krem sürerdim eskiden olsa. Ama şimdi gebeyim ve endişe ediyorum. Varmı aranızda kullanan ?
Bende ellerin için kullanıyorum küçük tüp olandan niye zararı olsun ki krem sonuçta.

Peki bir sorum daha var. Hijyen amaçlı el temizleme jeli kullanıyor musunuz ? Özellikle bu corono virüsü nedeniyle, eczaneden alayım gün içinde elime sürerim diye düşünüyorum. Ama kimyasal bir şey sonuçta, gebelikte zarar verirmi ????

Ben herşeyi kullanıyorum bir.sıkıntı yaşamadım.. Göbeğim çatlak için farmasi çatlak kremi kullanıyorum yüzüm için yüz sabunu ve kremi kullanıyorum.. Makyajda.yapıyorum dışarıya çıkarken doktorum demedi bana birşiy kullanma yapma diye

Herseyi normalde.nasil yapiyorsam.oyle yaptim abartmayin. Ayrica corona icin el dezenfektanlari ise yaramiyor. Kolonya kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…