Gebelikte aşırı bulantı, ne yaptıysam durmuyor

Allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayım biraz hafifledi😏

Gebelikte 7. Haftadayım arkadaşlar 10 gündür öyle çok bulantım var ki artık dayanamıyorum. Gün içinde defalarca kusuyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu, canım yana yana bi şeyler yemeye çalışıyorum onlardan da midem bulanıyor. Bulantı 5 dakika bile rahat vermiyor. Canımdan bezdim artık. Dün acile gittim serum yemeye. Doktor içine zofran kattı. Bilenleriniz vardır bulantı ilaçlarının en güçlüsüymüş. Hiçbir faydası olmadı. Eve gider gitmez banyoya koştum. 5 dk bile rahatlatmadı. Bu durumda olan var mı hangi ilaçlar iyi gelmişti size ben artık dayanamıyorum 😔
Canım bulantın kaçıncı haftaya kadar devM etti ne içtin bide cinsiyet ne oldu acaba

Canım bulantın kaçıncı haftaya kadar devM etti ne içtin bide cinsiyet ne oldu acaba
Canım benim bulantım 4. Aya kadar çok fazlaydı sonra azaldı ama tamamen bitmesi 7 yı falan buldu galiba cinsiyeti kız oldu. Prilam Dr içtim 1 gün tek iyi geldi sonra yine aynı oldum ama en azından 1 gün iyi gelmişti diğer hiçbir ilaç zofer de dahil gram etki etmedi.

Bende 6. Haftdan 15. Haftaya kadar aralıksız çektim bu bulantı illetini . Bende bir kaybımdan sonranokduğu için hem ağlıyordum acımda hemde günah olcak diye dik durmaya çalışıyordum .
Ama bir önceki yorumde arkadaşım dediği gibi ortam değiştirmek bana çok iyi geliyordu .
15. Haftada sadece sabahları kaldı 20. Haftada tamamen geçti elhamdülillah.
Bu süreçte 5 kilo verdim .
Ve 5 kiloyu çok zor geri aldım .
Şuan 30 haftalığız +3 kilodayım 🥰

Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kuxağımıza almayı nasip etsin
Masallah dogurmak uzerisiniz bu 2019 yaz ayinda yine hamileymissiniz ustelik cok zorlanmissiniz tekrqr nasil cesaret ettiniz? Saglikla kucaginiza alin bende suan hamileyim ve zor geciyor o yüzden sordum.

• Beğen
Reactions: H E
Masallah dogurmak uzerisiniz bu 2019 yaz ayinda yine hamileymissiniz ustelik cok zorlanmissiniz tekrqr nasil cesaret ettiniz? Saglikla kucaginiza alin bende suan hamileyim ve zor geciyor o yüzden sordum.
😂 doğurunca herşeyi unutuyorsunuz 😍
En azından bende böyle oldu , birde kardeş zaten hep istiyordum hemen olsun yaşları yakın büyüsünler istedim :)

Back
X