Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 Boyle olan varmiii
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 Kaçıncı haftadasin
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 Saajan .!.: Kaçıncı haftadasin Genişletmek için tıkla... 10 bitti canim
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #4 Cicegiimmbe .!.: 10 bitti canim Genişletmek için tıkla... Ben 14 haftaya kadar hep yorgun hep kötü oluyorum cunki bisey yemiyorum yesemde kusuyorum ondan sonra düzeltiyorum toparlaniyorum. Sendemi oylesin
Cicegiimmbe .!.: 10 bitti canim Genişletmek için tıkla... Ben 14 haftaya kadar hep yorgun hep kötü oluyorum cunki bisey yemiyorum yesemde kusuyorum ondan sonra düzeltiyorum toparlaniyorum. Sendemi oylesin
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #5 Saajan .!.: Ben 14 haftaya kadar hep yorgun hep kötü oluyorum cunki bisey yemiyorum yesemde kusuyorum ondan sonra düzeltiyorum toparlaniyorum. Sendemi oylesin Genişletmek için tıkla... Bulantı var sadece ama bi ağırlık yorgunluk halsizlik var normal karşılıyorum ama hiç gitmicekmis gibi sanki
Saajan .!.: Ben 14 haftaya kadar hep yorgun hep kötü oluyorum cunki bisey yemiyorum yesemde kusuyorum ondan sonra düzeltiyorum toparlaniyorum. Sendemi oylesin Genişletmek için tıkla... Bulantı var sadece ama bi ağırlık yorgunluk halsizlik var normal karşılıyorum ama hiç gitmicekmis gibi sanki
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #6 Cicegiimmbe .!.: Bulantı var sadece ama bi ağırlık yorgunluk halsizlik var normal karşılıyorum ama hiç gitmicekmis gibi sanki Genişletmek için tıkla... Yemeen içmem iyimi? Kansizlikda ola bilir ben hep öle oldum ölü gibi bir bardak yıkamaya halim.olmuyodu
Cicegiimmbe .!.: Bulantı var sadece ama bi ağırlık yorgunluk halsizlik var normal karşılıyorum ama hiç gitmicekmis gibi sanki Genişletmek için tıkla... Yemeen içmem iyimi? Kansizlikda ola bilir ben hep öle oldum ölü gibi bir bardak yıkamaya halim.olmuyodu
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #7 Saajan .!.: Yemeen içmem iyimi? Kansizlikda ola bilir ben hep öle oldum ölü gibi bir bardak yıkamaya halim.olmuyodu Genişletmek için tıkla... Normal yemem içmem evet kansizlik var bende
Saajan .!.: Yemeen içmem iyimi? Kansizlikda ola bilir ben hep öle oldum ölü gibi bir bardak yıkamaya halim.olmuyodu Genişletmek için tıkla... Normal yemem içmem evet kansizlik var bende
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #8 Cicegiimmbe .!.: Normal yemem içmem evet kansizlik var bende Genişletmek için tıkla... Ondadin demekki kanını düzey geçecek ben kan ilacı hiç kullanmadim pekmez içerim hep hamisken
Cicegiimmbe .!.: Normal yemem içmem evet kansizlik var bende Genişletmek için tıkla... Ondadin demekki kanını düzey geçecek ben kan ilacı hiç kullanmadim pekmez içerim hep hamisken
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #9 Saajan .!.: Ondadin demekki kanını düzey geçecek ben kan ilacı hiç kullanmadim pekmez içerim hep hamisken Genişletmek için tıkla... Banada ne yaparsam yapayım pek yükselmiyor ilaç tedavisi arada gordum ama dr vereceğim dedi bakalım
Saajan .!.: Ondadin demekki kanını düzey geçecek ben kan ilacı hiç kullanmadim pekmez içerim hep hamisken Genişletmek için tıkla... Banada ne yaparsam yapayım pek yükselmiyor ilaç tedavisi arada gordum ama dr vereceğim dedi bakalım
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #10 Cicegiimmbe .!.: Banada ne yaparsam yapayım pek yükselmiyor ilaç tedavisi arada gordum ama dr vereceğim dedi bakalım Genişletmek için tıkla... Düzenli içsen olur ben üç kere hamiş oldum hiç kan ilacı içmedim hep pekmez içtim suya karıştır iç gitsin
Cicegiimmbe .!.: Banada ne yaparsam yapayım pek yükselmiyor ilaç tedavisi arada gordum ama dr vereceğim dedi bakalım Genişletmek için tıkla... Düzenli içsen olur ben üç kere hamiş oldum hiç kan ilacı içmedim hep pekmez içtim suya karıştır iç gitsin
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #11 Saajan .!.: Düzenli içsen olur ben üç kere hamiş oldum hiç kan ilacı içmedim hep pekmez içtim suya karıştır iç gitsin Genişletmek için tıkla... Tmm kuzum çok teşekkürler sen faydasını gördüysen bide ben deneyim
Saajan .!.: Düzenli içsen olur ben üç kere hamiş oldum hiç kan ilacı içmedim hep pekmez içtim suya karıştır iç gitsin Genişletmek için tıkla... Tmm kuzum çok teşekkürler sen faydasını gördüysen bide ben deneyim
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #12 Cicegiimmbe .!.: Tmm kuzum çok teşekkürler sen faydasını gördüysen bide ben deneyim Genişletmek için tıkla... İlac kullana biliyosan ilacda düzeltir ben tiksiniyorum kan ilacı icemem o yüzden hep hamisken her gün pekmez içtim hiç kansizlik.yasamadim.
Cicegiimmbe .!.: Tmm kuzum çok teşekkürler sen faydasını gördüysen bide ben deneyim Genişletmek için tıkla... İlac kullana biliyosan ilacda düzeltir ben tiksiniyorum kan ilacı icemem o yüzden hep hamisken her gün pekmez içtim hiç kansizlik.yasamadim.