gebelikte aslanpençesi çayı kanama sebebi olabilir mi?

guzuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
79
2
26
İstanbul
bende adet düzensizliği vardı ya miktarı az yada gecikirdi aylar önce testere dişli arslanpençesi kürü uyguladım daha başlar başlamaz 4-5 gün geçince adet olmuştum ve 4-5 ay 22 günde bi oldum o kür sayesinde sonra 3 yılbaşına yakın tekrar başladım küre 3.gün pembe leke akıntı başladı 4.gün testte pozitif çıktı hamileymişim meğer ama 2 haftaya yakın öyle devam etti yeni durdu daha çok şükür ondan olabilir mi acaba bu iş bi bilen var mı aranızda?

bende adet düzensizliği vardı ya miktarı az yada gecikirdi aylar önce testere dişli arslanpençesi kürü uyguladım daha başlar başlamaz 4-5 gün geçince adet olmuştum ve 4-5 ay 22 günde bi oldum o kür sayesinde sonra 3 yılbaşına yakın tekrar başladım küre 3.gün pembe leke akıntı başladı 4.gün testte pozitif çıktı hamileymişim meğer ama 2 haftaya yakın öyle devam etti yeni durdu daha çok şükür ondan olabilir mi acaba bu iş bi bilen var mı aranızda?

sakın bir daha içme adet düzenleyicilerin hepsi düşüğe neden olur.Ihlamur dışında kesinlikle gebelere bitki çayı yasak.o tutunma kanamsı da olabilir mutlaka yat dinlen,progestan hapın varsa yada al düşük olayını engeller

arkadaşım sakın sakın...bitki çaylarının çoğu hamilelikte yasak oluyor bildiğim kadarıyla...bende bitki çaylarını çok tüketenlerdenim ama şimdi canım istemesine rağmen içmeye korkuyorum...böyle şeylere dikkat etmelisin...maydanoz bile zararlıymış gebelikte...bu tür bitkiler ilk zamanlarda düşük riskine sonralarda da erken doğuma neden olabiliyormuş...bence riske atmaya değmez...

zaten bilsem içermiydim hiç ilk hamileliğim de 9 ay bi damla bişe görmedim turp gibi geçti bu böyle başladı ondan mı diye düşünüyorum progestan içiyorum bi kutu bitti 2. ye geçtim salı doktora gidicem bi iki saat dolansam gelio akıntı:S

Back
X