Gebelikte aspirin kullanimi

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Hanımlar doktorunuz kaçıncı haftada aspirini bıraktırdı
Bir yerde okudum coraspin 32. Haftadan sonra kullanımı bebeğin kalbinde sıkıntı yaratırmis
Siz ne zaman bıraktınız ayriyeten 4 binlik oksapar kullanıyorum korkuyorum açıkçası aspirini bırak derse doktor psikolojik olarak
Doktorum daha bişi demedi bana randevuna var ama sizlere danışayım dedim aspirini ve iğneyi kesip sağlıklı doğum yapan varmı aranızda

Ben coraspini 34. Hafta da bıraktım ama herhangi bir problemim yoktu önlem amaçlı kullandım ondan öncede oksapar kullanıyor dum, onu bıraktım coraspine başlamıştık, herhangi bir problem yaşamadım. Merak etmeyin, doktorunuza güvenin gebeliginizin tadını çıkarın sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤗

Ben coraspini 34. Hafta da bıraktım ama herhangi bir problemim yoktu önlem amaçlı kullandım ondan öncede oksapar kullanıyor dum, onu bıraktım coraspine başlamıştık, herhangi bir problem yaşamadım. Merak etmeyin, doktorunuza güvenin gebeliginizin tadını çıkarın sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤗
Ne güzel inşallah bende sorunsuz bitiririm gebeligimi bende kan pıhtılaşma bozukluğu var mthfr homozigot üç düşüğüm var 6. Haftalarda 15 sene sonra oldu mucize bu sebepten korkuyorum gebeliğim boyunca tadını çıkaramadım. streslide değilim herşey Allah'tan ama çokta rahat olmadım maalesef. doğum korkusundan çok bu sebepten bebeğe bişi olurmu korkusu fazlalaştı açıkçası doğum yaklaştıkça

Back
X