O Oznurcuk Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2021 24 3 6 38 30 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Oznurcuk #1 Herkese merhaba kızlar 35 haftalık hamileyim. Hırka giyiyorum yanıyorum çıkarıyorum üşüyorum Bi ateş basması geliyor nereye sığacağımı bilemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı ve 3 gündür baş ağrısı çekiyorum
Herkese merhaba kızlar 35 haftalık hamileyim. Hırka giyiyorum yanıyorum çıkarıyorum üşüyorum Bi ateş basması geliyor nereye sığacağımı bilemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı ve 3 gündür baş ağrısı çekiyorum
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.365 En iyi cevaplar 2 179.699 598 33 30 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Oznurcuk #2 Ben geceleri böyleyim. Yapacak bi şey yok.
O Oznurcuk Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2021 24 3 6 38 30 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Oznurcuk #3 Merve .!.: Ben geceleri böyleyim. Yapacak bi şey yok. Genişletmek için tıkla... Normal yani dimi şu Allahın cezası covid psikolojimizi bozdu her şeyi ona yorar oldum
Merve .!.: Ben geceleri böyleyim. Yapacak bi şey yok. Genişletmek için tıkla... Normal yani dimi şu Allahın cezası covid psikolojimizi bozdu her şeyi ona yorar oldum
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.365 En iyi cevaplar 2 179.699 598 33 30 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Oznurcuk #4 Oznurcuk .!.: Normal yani dimi şu Allahın cezası covid psikolojimizi bozdu her şeyi ona yorar oldum Genişletmek için tıkla... Normal normal. Valla sırtım turulmuştu geçen hafta. Açmışım üstümü üşümüyorum diye petek filan da kapalı.
Oznurcuk .!.: Normal yani dimi şu Allahın cezası covid psikolojimizi bozdu her şeyi ona yorar oldum Genişletmek için tıkla... Normal normal. Valla sırtım turulmuştu geçen hafta. Açmışım üstümü üşümüyorum diye petek filan da kapalı.